Haberler

Öğrenciler Besyo'ya Hazırlanıyor

Adıyaman’ın Kahta ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü hazırlık kurslarıyla yaklaşık 100 öğrenciyi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) yetenek sınavlarına hazırlanıyor.

Adıyaman'ın Kahta ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü hazırlık kurslarıyla yaklaşık 100 öğrenciyi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) yetenek sınavlarına hazırlanıyor.

Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde bir aydır devam eden ve yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı hazırlık kurslarını Ramazan Demir, Yunus Kepe ve Ahmet Peri yönetiyor.

Konu hakkında bilgi veren Kurs Öğreticisi Ramazan Demir, "Bizim için her öğrenci, başarılı olmaya aday kimsedir. Her öğrencimizle özel ilgileniyor, eksikliklerini belirtiyor nasıl başarılı olabilecekleri konusunda onları yönlendiriyoruz. Kursumuza katılan öğrencileri, kuvvet, dayanıklılık, sürat, koordinasyon ve branş testlerine tabi tutarak kendi yetenek ve becerilerine uygun üniversitenin özel yetenek sınavına hazırlıyoruz.

Bütün okulların sınav sistemleri ve sınav tarihleri farklıdır. Bunları önceden belirleyip öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda antrenmana tabi tutuyoruz. Yaptığımız çalışmalarla gençlerimizin geleceğini birlik inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kahta ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek ise, "Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Her türlü destek ve imkanlarımızı onlara seferber ediyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz gayret etsinler, bizlerden de destek istesinler. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum. İnşallah bu emeklerin, çalışmaların ve gayretlerimizin karşılığını öğrencilerimizi güzel yerlerde görerek alırız" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ramazan Demir Adıyaman Kahta Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title