Haberler

Nöbetçi Golcü Devrede

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor deplasmanına konuk olan Medical Park Antalyaspor, 1 puanı ‘nöbetçi golcü’ lakaplı golcüsü Semih Şentürk ile aldı.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında adeta bozguna uğrayan Bursaspor'un kötü gidişi sürüyor. 20. haftada Medical Park Antalyaspor'u konuk eden yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılarak 1 puana razı oldu.

Bursaspor 11. dakikada 1-0 öne geçti. Taiwo'nun kullandığı köşe vuruşunda topa çok iyi yükselen Civelli, takımını öne geçirdi. Golden sonra oyunun kontrolünü ele geçirmekte zorlanan yeşil beyazlılar rakibinin baskısına engel olamasa da kalesini gole kapatmayı başardı ve ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Medical Park Antalyaspor, rakibini hataya zorladı. Konuk ekip baskılı oyununun karşılığını 85. dakikada aldı. Kazım Kazım'ın ceza sahası içinde topa elle müdahelesiyle penaltı kazanan Medical Park Antalyaspor'da topun başına oyuna sonradan giren Semih Şentürk geçti. 'Nöbetçi golcü' lakaplı tecrübeli oyuncu penaltıyı gole çevirerek takımına 1-1'lik beraberliği getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 28 yaptı. Medical Park Antalyaspor'un puanı ise 22 oldu. Maçın son anlarında Bursaspor taraftarı teknik direktör Daum'u istifaya davet edip, küfürlü tezahüratta bulundu.

Bursaspor - MP Antalyaspor maçının detayları için tıklayın…

Kazım'la taraftar arasında gerginliği

Öte yandan maçtan sonra Bursasporlu Kazım Kazım ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Tecrübeli oyuncuyu tribünden protesto eden taraftarlar, Kazım'ın tribünlere gelmesiyle protestonun şiddetini artırdı. Bursasporlu futbolcular ile güvenlik görevlileri araya girerek Kazım'ı olay yerinden uzaklaştırdı. Siniri geçmediği gözlenen Kazım'ı arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Medical Park Antalyaspor Semih Şentürk Colin Kazım Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title