Haberler

Medicana Sivasspor'da Gaziantepspor Maçında Hedef Galibiyet

Medicana Sivasspor ligde hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Medicana Sivasspor ligde hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı devam eden Barrales hariç tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular top kontrolü ve top sürme çalışması yaptı. 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ziya Erdal, Gaziantepspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Kesinlikle üç puan almak istiyoruz. Bunun için de gerçekten iyi çalışıyoruz. Geçen hafta Bursaspor maçında oyun olarak iyiydik. Üç puanı hak edecek bir oyun oynadık. Ama skoru bulamadık" dedi.

Okan Buruk'un takımın başına geçmesini değerlendiren Erdal, "Hocamız bize artı enerji kattı. Zaten bu da etkisini ilk maçta gösterdi. İnşallah onunla beraber bu sezon Sivasspor'u daha iyi yerlere hep beraber taşırız. Bu da inşallah Gaziantepspor maçıyla olur" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Ziya Erdal Okan Buruk Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title