Haberler

Manisaspor Hakeme Tepkili

İkinci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor, Ankara Demirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalırken siyah beyazlı takım, hakeme tepki gösterdi.

İkinci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor, Ankara Demirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalırken siyah beyazlı takım, hakeme tepki gösterdi.

Savaş ve Mertan'ın pazar günü iç sahada oynayacakları Kocaeli Birlikspor maçı öncesi cezalı duruma düştüğünü belirten Taner Taşkın, hakem Ramazan Keleş'e ateş püskürdü. Taner Taşkın, alt liglerdeki maçlar televizyondan yayınlanmadığı için hakemlerin karşılaşmaları istedikleri gibi yönettiğini öne sürdü, "Bu hafta en yakın takipçimiz Kocaeli Birlikspor'la karşılaşacağız ve en iyi futbolcularımızdan ikisi cezalı duruma düştü. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum" dedi. Bu sezon Trabzon Bölgesi hakemlerinin yönettiği 2 maçta 5 puan kaybettiklerini hatırlatan Taner Taşkın, şöyle devam etti:

"İlk yarı 1-1 sona erdikten sonra hakem 2'nci yarıda rakibimizi adeta koruma altına aldı. Tüm takdir haklarını onlardan yana kullandı. Savaş'ın gördüğü kırmızı kart yüzünden son 20 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Bu şartlarda alınan 1 puanı başarı olarak görüyorum ve futbolcularımı alınlarından öpüyorum."

Kocaeli Birlikspor'la aralarındaki puan farkının 7'ye düştüğünü belirten Taner Taşkın, rakiplerini bu hafta mağlup ederek farkı 10 puana çıkaracaklardını iddia etti.

TARZAN TRİBÜNÜ AÇILIYOR

Manisaspor'da gözler, pazar günü oynanacak Kocaeli Birlikspor maçına çevrilirken, yönetim bu sezon ilk kez maraton tribününü açma kararı aldı. Şampiyonluk yolundaki en önemli müsabakalardan birine çıkacaklarını hatırlatan Başkan Abdullah Mergen, tüm Manisalılar'ı beklediklerini belirtirken şunları söyledi:

"Seyirci sayımızdaki azalma ve ekonomik nedenlerle bu sezon Tarzan Tribünü olarak bilinen maraton tribününü faaliyete sokmamıştık. Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında ilginin yoğun olacağını düşünerek bu tribünü de açacağız. Statta tek bir koltuk bile boş kalmamalı. Manisaspor'a gönül veren herkes üzerine düşeni yapmalı. Taraftarımızın desteğiyle galip gelerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacağımıza inanıyorum."

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ankara Demirspor Ramazan Keleş Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title