Haberler

Malatya: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Süper Lig'i Hedefleyen Malatyaspor, Ligin 14. Haftası Programı Çerçevesinde Oynayacağı Orduspor Karşılaşması İçin 3 Puana Kilitlendi.

Türk Telekom Lig A'da Süper Lig'i hedefleyen Malatyaspor, ligin 14. haftası programı çerçevesinde oynayacağı Orduspor karşılaşması için 3 puana kilitlendi.

Orduspor maçının hazırlıklarını teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde sürdüren Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında basın mensuplarına 5 dakika görüntü alınmasına izni verildikten sonra, antrenman basına kapatıldı. Malatyaspor Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Orduspor karşılaşmasının taktik provasını gerçekleştirdiği ve hata yapan futbolcuları sık sık uyardığı öğrenildi.

Alper ve Serkan'ın kart cezalısı, Effa'nın sakat, Celil ve Şenol'un kadro dışı bırakılmaları nedeniyle Orduspor karşısına 5 eksikle çıkacak olan Malatyaspor, saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelip moral bulmak istiyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal, bu haftaki rakipleri Orduspor'un son haftalarda başarılı sonuçlar aldığını, Malatyaspor'un ise iyi sonuçlar almadığını hatırlatıp, "Zor bir maç olacak. Ancak, saha ve seyirci avantajını kullanıp, galibiyetten başka düşüncemiz yok"dedi. Eksikler bulunduğunu, ancak onların yerine görev vereceği futbolcuların görevlerini layıkıyla yapacaklarına inandığını aktaran İsmail Kartal, "Galip gelerek rahatlamak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title