Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Bandırmaspor'u 1-0 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yusuf Şimşek, iyi oynayarak 3 puanı elde ettiklerini söyledi.

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Bandırmaspor'u 1-0 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yusuf Şimşek, iyi oynayarak 3 puanı elde ettiklerini söyledi.

Şimşek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın genelinde iyi oynadıklarını, ikinci yarı rakiplerine birkaç pozisyon vermelerine rağmen galip gelmeyi bildiklerini anlattı.

Özellikle ilk yarı güzel oyun sergilediklerini aktaran Şimşek, "Karşılaşmanın genelinde iyi oynayarak 3 puanı hak eden taraf olduk. Oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Şimşek, takımının genel durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Mersin İdmanyurdu gibi bir kulübün buralarda olması beni gerçekten üzüyor. İnşallah valimiz, belediye başkanımız, devlet büyüklerimiz ve iş adamlarımızın, kulübe sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Geldiğimizden beri bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Galip gelmek çok şükür bu son maça nasip oldu ama bir an önce, hep birlikte takımımızı layık olduğu yerlere getirmemiz gerekiyor. İnşallah ikinci yarı daha iyi bir Mersin İdmanyurdu izletiriz."

Bandırmaspor cephesi

Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise 3 puanı rakiplerinin hak ettiğini söyledi.

Mersin ekibinin karşılaşmaya iyi hazırlandığını anlatan Uçar, "İyi hazırlanmışlar, bizi iyi irdelemişler. Biz de kendi çapımızda onları incelemeye çalıştık ama hafta içerisinde yaptığımız uyarılar yeterli olmadı. Rakibimiz, hak ederek 3 puan aldı. 'Ligin sonunda umut arıyorlar' dedik, iyi konsantre olamadık. Dolayısıyla mücadele eden, yakaladığı gol pozisyonunu kullanan takım kazandı." şeklinde konuştu.

Kadro derinliklerinin olmadığına dikkati çeken Uçar, devre arasında yapacakları transferlerle öncelikli olarak ligde tutunma, sonrasında da play-off'lara kalma mücadelesi vereceklerini belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Yusuf Şimşek Feyyaz Uçar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title