Haberler

    Levent Nazifoğlu İki İsmi Hedef Gösterdi

    Galatasaray'daki görevinden istifa eden Levent Nazifoğlu, A Spor canlı yayınına bağlanarak merak edilen soruları cevapladı.

    Galatasaray'daki görevinden istifa eden Levent Nazifoğlu, A Spor canlı yayınına bağlanarak merak edilen soruları cevapladı.




    Levent Nazioğlu: Galatasaray'da maskeli balo oynanıyor



    İstifanın ardından açıklamalarda bulunan Levent Nazioğlu, "Ben çok yoruldum, her gün yalan var. Maskeli balo oynanıyor. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim. Kimse istifa etmemi istemedi. Türk futboluna ayak uyduramadım. Bu istifalardan ders alsınlar. Şahsi egoları değil Galatasaray'ı ön planda tutsunlar. Igor'a sezon başında şans verilmeli. Kendi takımıyla görmeliyiz. Dursun Özbek'in dürüstlüğüne kefilim ama rahat bıramıyorlar. Çok etkileniyor, bıraksalar düzlüğe çıkaracak, eminim. Riekerink gidince her şeyin düzeleceğini sandılar. Tabii Igor, korkusuz bir hoca geldiğine memnunum ama böyle değil.Yönetimin içinde iki kişi var. Dursun Özbek'i yanlış yönlendiriyor. İsim vermeyeceğim. Kendi adıma özeleştirimi de yapabilirim ama bu konuya girmeyelim. Bundan sonra hiçbir yönetime girmeyeceğim. Alper Narman olayı doğru ama bu iki isimden bir olup olmadığını söylemeyeceğim" dedi.




    [haber=31192]

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title