Haberler

Konyaspor, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'a Tepkili

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Eski Teknik Direktörleri Nurullah Sağlam'ın Görevi Bırakmasının Ardından Basına Yaptığı Açıklamalara Cevap Verdi.

Konya spor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, eski teknik direktörleri Nurullah Sağlam'ın görevi bırakmasının ardından basına yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Konya spor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, eski teknik direktörleri Nurullah Sağlam'ın bazı basın yayın organlarında çıkan açıklamalarının etik olmadığını belirterek, "Nurullah Sağlam'ın yönetim kurulumuzun idari işlerine müdahale eder tarzdaki beyanatlarına anlam veremedik. Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam ile kamuoyunun da bildiği üzere karşılıklı görüşerek dostane bir şekilde ayrıldık ve kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar dileyerek kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ettik.

Ancak kendisi ayrıldıktan sonra bazı basın-yayın organlarına, futbol takımlarında yaşanan ilişkilerin sır olacağını düşündüğümüz konularda açıklamalarda bulunmuştur. Bu açıklamalara katılmadığımızı ve etik bulmadığımızı ifade etmekle birlikte, kulübümüzün Turkcell Süper Lig'de mali vecibelerini zamanında ve en iyi şekilde yerine getiren birkaç kulüpten biri olduğu tüm futbol kamuoyu tarafından da açıkça bilinmektedir. Konya spor Kulübü, bugüne kadar çalıştığı tüm futbolcu ve teknik adamlarla iyi ilişkiler

içerisinde olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Konya spor Kulübü, Nurullah Sağlam'dan sonra takımımızı, en kısa sürede başarılı işlere imza atacağına inandığımız ve tüm spor kamuoyu tarafından da takdirle karşılanacak bir teknik adama teslim edecektir. Kulüp olarak içerisinde bulunduğumuz bu dönemde, Şanlıurfaspor kupa maçıyla başlayan ve Trabzonspor lig maçıyla devam edecek süreçten başarıyla çıkarak, hak ettiğimiz yere geleceğiz" dedi.

(BÇ-FM-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title