Haberler

Konyaspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 27. Haftasında Deplasmanda Oynayacağı Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular saha içerisine kurulan parkurlarda kondisyon ve çabukluğa yönelik çalışmayla antrenmanı tamamladı. Antrenmana gribal enfeksiyona yakalanan ve tedavi olan kaptan Ceyhun Eriş ile Fatih Özer katılmadı.

Konyaspor İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahattin Karapınar, zor bir dönemde zor bir görevi kabul ettiklerini belirterek, "Konyaspor'un önünde 8 maç var. Fikstüre baktığımız zaman 4 büyükler ile maçlarımızı tamamladığımız görülüyor. Bundan sonra kendi ayarımızda olan takımlarla karşılaşacağız. Ligde kalma kelimesini konuşmak bile istemiyoruz. Öyle umut ediyorum ki kalan maçlarımızda alacağımız en kötü 10-12 puan ligde rahatlamamıza neden olacak. Bu sene sıkıntılı bir dönem geçirdik. Futbolda bu tür durumlar her takımın başına gelebilir. Yükselişe geçeceğimiz ümidini taşıyoruz. Sivasspor maçından alınacak puan yada puanlardan sonra daha güzel günler yaşayacağız" dedi.

Takımda sözleşmesi biten oyuncular için yorumda bulunan Bahattin Karapınar, "Bizim önceliğimiz Sivasspor ile deplasmanda, Gençlerbirliği Oftaş ile iç sahada oynayacağımız maçlar. Ama bununla birlikte transfer konusunda mutlaka çalışmalarımız olacak. Bugün itibariyle İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumuluğu görevini devraldım. Önce görev alan arkadaşlarımız iç transfer çalışmalarını yeni göreve gelen yönetime bırakmış olabilirler. Ama bugünden itibaren oyuncu yapılarına ve sözleşmelere bakacağız. Birçok futbolcumuzun sözleşmesi 2008 Mayıs ayında sona eriyor. Bu konuyu hocamızla da oturup konuşarak değerlendireceğiz. Kendimize ona göre bir harita çizeceğiz. Ama dediğim gibi önceliğimiz Sivasspor ve Gençlerbirliği Oftaş maçları. Buradan alacağımız puanlar bize hem özgüven kazandıracak hem de psikolojimizi üst düzeye çıkartarak ilerleyen haftalar öncesi direncimizi arttıracaktır" diye konuştu.

(BÇ-İP-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title