Haberler

Konyaspor Sakaryaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 18. Haftasında Deplasmanda Sakaryaspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman istasyon çalışmasıyla sona erdi. Brezilya'da bulunan Mertol Batista'nın da yarın takıma katılacağı bildirildi.

Yeşil-beyazlı orta saha oyuncusu Erman Özgür, ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini belirterek, "Ligin ilk üç haftasında kendimizden alt sıralardaki rakiplerle karşılaşacağız. Bu maçlar ligde hedef koyabilmek için bizim açımızdan çok önemli. Bu üç maçın sonunda kendimize bir hedef koyabiliriz diye düşünüyorum. O yüzden lige iyi başlamak istiyoruz. Deplasmanda çok sıkıntılı bir takımla oynayacağız. Deplasmanlarda başarılı bir takımız. Bu başarıyı ilk yarı gösterdiğimiz gibi ikinci yarıda da göstermek istiyoruz" dedi.

(BÇ-FM-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title