Haberler

Konyaspor Can Parlayan'ı Renklerine Bağladı

Konyaspor, Türkiye 3. Futbol Ligi Ekiplerinden Değirmenderespor Formasını Giyen 21 Yaşındaki Can Parlayan'ı Renklerine Bağladı.

Konyaspor, Türkiye 3. Futbol Ligi ekiplerinden Değirmenderespor formasını giyen 21 yaşındaki Can Parlayan'ı renklerine bağladı.

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, forvet mevkisinde oynayan Can Parlayan ile anlaştıklarını belirterek, "Can, çok genç ve gelecek vaad eden bir oyuncu. Takımı gençleştirme çalışmaları çerçevesinde Can'ı kadromuza dahil ettik. Geçen sene liginde gol kralı olmuş bir oyuncu. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Futbola Darıcaspor'da başlayan Can Parlayan, Trabzonspor'da profesyonel futbolculuk yaşamına geçti. Değirmenderespor'a kiralanan Can Parlayan daha sonra bu takıma transfer oldu. Geçen sene 3. Lig 2. Grup'ta Değirmenderespor formasıyla çıktığı 31 maçta 26 gol atan Can Parlayan, 2 kez U20 Milli Takımı forması da giydi.

(BÇ-FM-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title