Haberler

    Yönetimin Ersun Yanal'a Son Teklifi: Comolli'yle Çalışacaksan Gel

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Yönetimi, Comolli'yle çalışmaya sıcak bakmayan Ersun Yanal'a son teklifini sundu: Bu konuda ısrar etme. Anlaşırsak beraber çalışacaksınız.

    Fenerbahçe'de Ersun Yanal döneminin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Başkanvekili Semih Özsoy ile Yanal'ın önceki gün yaptığı görüşmenin detaylarına Milliyet ulaştı. Bu detaylardan biri de Sportif Direktör Damien Comolli ile ilgiliydi.

    Yanal, Fransız direktöre ve onunla çalışmaya çok sıcak bakmıyor. Yönetim ise Comolli için "olmazsa olmaz" diyor. Fransız sportif direktör, yönetimin kırmızı çizgisi konumunda. Kesin olarak kendisiyle yola devam etme kararı alındı. Yanal'dan da bu konuda ısrarcı olmaması istendi.

    ANLAŞMA SAĞLANIRSA COMOLLI İLE ERSUN YANAL BERABER ÇALIŞACAK

    Dolayısıyla nihai anlaşmanın sağlanması durumunda Yanal ve Comolli ikilisi birlikte çalışacak. İki tarafın da karşılıklı olarak taleplerinde bir takım fedakarlıklar yapacağı belirtiliyor. Yönetimin, Yanal'ın isteği üzerine uzun süreli bir sözleşme önereceği, Ersun Yanal'ın da Comolli konusunda ısrarcı olmayacağı öğrenildi.

    SON KARARI ALİ KOÇ VERECEK

    Bu nedenle tüm detayların aşılmasıyla beraber en geç Akhisarspor ile pazar günü oynanacak olan maçın ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Yurtdışında bulunan Başkan Ali Koç'un dönmesiyle birlikte sürecin hızlanacağı ifade edildi. Koç'un, Başkanvekili Özsoy'dan alacağı rapora göre durum değerlendirmesi yapacağı bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ersun Yanal Semih Özsoy Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

    Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

    Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

    Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

    Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

    Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

    Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

    500

    Yorumlar (51)

    FB Lİ VATANDAŞ:

    Ali koç rüyası malesef hayal kırıklığı yarattı. Sebebi adam mali çöküntüyü kurtarmayı önceliğine alınca takımı 3. sınıf fiyatı düşük adamlara dönüştürüp sözde giderleri azaltıp yapmaya çalıştı. Ama unuttuğu bir şey var. Alet işler el övünür. Futbol iyi oyuncuyla oynanır. Eğer gençlere yatırım yaparak uzun vadede saat gibi çalışan yıldızı olmayan ama çok koşan orta seviyedeki oyuncularla bir takım yaratmak türkiyede sökmez. Hele ki başarıya aç 2. liğe bile başarı demeyen bir kulüp asla sabır göstermez.

    10
    2
    yanıtYanıtla
    YORUMCU:

    ERSUN YANAL BİR BALONDUR ÇABUK PATLAYACAK. BAŞKANDA BİLİYOR AMA BU YIL GEÇTİ TARAFTARIN SONUNDA ANLAMASI İÇİN GETİREBİLİR. ADAM OLSA hemen TRABZONA GİTMEZDİ ORADA NE YAPTIKİ KOVULDU. SİSTEM YOK AT GİBİ KOŞUP SALDIRMAK VAR BELKİ SİLİMANİYE İYİ GELİR. ARAP ATINDAN FARKI YOK. BARİ ONLAR YARIŞ KAZANIYOR. YAZIK OLDU HERŞEYE.

    7
    5
    yanıtYanıtla
    fb44:

    aziz başkan cezaevindeyken bile bu kadar kötü degildi takım adam başkandı bedduasını aldık

    10
    2
    yanıtYanıtla
    ALİ KOÇ CİMBOMLULAR ARKANDA ))) DEVAM:

    SÜPER GİDİYOR FB, , COMOLLİ İLE DEVAM BAŞKANIM GS İLE LİG SONU TARİHİ FARK İSTİYORUZ :)))

    8
    4
    yanıtYanıtla
    Cinconlu:

    Fenerbahçe Tarihinin en kötü kadrosu, Kasım ayında kendi sahanda 50 bin kişi önünde böyle kötü durumda yakalamışsın 6 - 0 İntikamını alman gerekirken, 2 - 0 dan nerdeyse maçı vericektiniz ama halen utanmadan, sıkılmadan köse suratlarınızla çıkıp Bu kötü fenere laf söylüyorsunuz ya Cinconlulara yakışır. Ha bide Hakem yanlış taç kararı verdi :)

    yanıt12
    yanıt2
    FENEVLİ:

    AVRUPADA 0 ÇEKİP DÜNYAYA REZİL OLAN KAÇ YILDIR AVRUPA KUPASINA KATILAMAYAN VE GALATASARAYDAN 20 KUPA FARK YİYEN Bİ EZİK FENEVLİMİ KONUŞTU VE YİNEMİ 6-0 VE KADIKÖYDE YENEMİYORSUNUZ HİKAYELERİYLE KENDİNİ ÖVÜNEN ZAVALLILAR ÖNCE SİZ KÜMEYE DÜŞMEYİNDE ÖYLE KONUŞUN ZAVALLILAR :)

    yanıt1
    yanıt1
    ünal:

    comolli kaldığı ve işlere karıştığı sürece Jup Hykens gelse fenerbahçeyi düşme potasından bile çıkaramaz. Ali koç bu ısrarının bedeli fenerahçeyi bitimeye kadar gidecek haberin olsun

    10
    2
    yanıtYanıtla
    ZİDAN GELİYOR SANKİ ))):

    Ne rüya ama Denize düşen yılana sarılır işte, , bunun kadar itici bir adam yok türkiyede 2, Abdullah avcı

    7
    3
    yanıtYanıtla
    o6plaka:

    Ali baba niye Comolli de bu kadar ısrarcısın ki. Comolli yanlışını görmemezlikten gelmeyi bırak artık. İpleri ver Ersun Yanal a çekil kenara izle.

    5
    5
    yanıtYanıtla
    barış soykan:

    ali başkanla fb nin zararı büyük başkanlar yapıcı olur buna önem vermeli suleymaniye 31 numarayı kim giydirdi hemen çıkarsın 9 numara giysin yoksa gol falan atamaz burası türkiye 31 numara ne demek

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title