Haberler

Kırklareli Üniversitesi'nde Uluslararası Öğrenciler Arasında Futsal Dünya Kupası Başladı

Güncelleme:

Kırklareli Üniversitesi'nde düzenlenen uluslararası öğrenciler arasındaki Futsal Dünya Kupası etkinliği başladı. Endonezya, Suriye, Özbekistan, Türkmenistan ve Türkiye'den öğrencilerin katıldığı yarışmada Türkmenistan takımı Suriye'yi 11-2 yenerek galip geldi. Karşılaşmalar 25 Aralık Pazartesi günü sona erecek.

Kırklareli'nde Uluslararası öğrenciler arası Futsal Dünya Kupası heyecanı başladı.

Kırklareli'de eğitim gören Endonezya, Suriye, Özbekistan, Türkmenistan ve Türkiye'den öğrenciler futsal etkinliğinde buluştu.

'Futsal Dünya Kupası' turnuvası Kayalı Kampüsü kapalı spor salonunda ilk olarak Suriye ile Türkmenistanlı öğrenciler karşılaştı. Türkmenistanlı öğrenciler Suriye'yi 11-2 mağlup etti

Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim görevlisi ve dekan yardımcısı Dr. Emrullah Tören bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek uluslararası öğrencilerin kaynaşması ve dayanışması amacıyla kültürel ve sportif faaliyetler düzenlediklerini söyledi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkmenistan Kırklareli Özbekistan Endonezya Türkiye Suriye Aralık Dünya Uluslararası İlişkiler Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title