Haberler

Kaypserispor'da Gidecekler Belli Gibi

Kayserispor'dan yeni sezonda kopacak isimler belirlenmeye başladı.

Kayserispor'dan yeni sezonda kopacak isimler belirlenmeye başladı.

Navarro, Ömer Şişmanoğlu, Cem Sultan, Okan Alkan ve Nadir Çiftçi'nin topun ağzında bulundukları, daha önce 5 oyuncu ile yollarını ayıracağını söyleyen teknik direktör Şota'nın listesinde yer alan oyuncuların bunlar olduğu ileri sürüldü.

Yabancı oyuncuların durumunun ise sakatlığı geçmesine rağmen performasının ne olacağı belinmeyen Cangele ve kulübü terk eden Triosi'ye göre netleşeceği bildirildi.

Yabancı transferine yol açmak için kiralık olarak bu sezon Kayserispor'da forma giyen Pekarık'la sözleşme yenilenmeyeceği ifade edilirken, sarı kırmızılı takımda halen yabancı oyuncu olarak kaleci Navarro, Zurap, Nunez, Kujoviç, Amrabat, Babacar, Bisesware, Cangele ve yönetimin izinsiz olarak kenti terk ettiği için TFF'ye şikayette bulunduğu James Troisi bulunuyor.

FENERBAHÇELİ ERTUĞRUL GÜNDEMDE

Öte yandan sarı kırmızılı takım, Navarro, Gökhan Değirmenci, Erhan Kırcı gibi file bekçilerine takviye olarak Fenerbahçe'nin bu sezon Samsunspor'a kiralık olarak verdiği ve başarılı maçlar çıkartan kaleci Ertuğrul'u gündemine aldı. Ertuğrul Taşkıran ile İstanbul'da bir ön görüşme yaptığı öğrenildi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ömer Şişmanoğlu Kayserispor Okan Alkan Cem Sultan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title