Haberler

Katar Total Açık Tenis Turnuvası Devam Ediyor

Güncelleme:

Turnuvanın beşinci gününde yarı final maçları yapılırken teklerde Almanya'dan Kerber ve Romanya'dan Halep finale yükseldi.

WTA Dünya Turu'nun ikinci durağı olan Katar Total Açık Turnuvası'nın beşinci gününde yarı final maçları oynandı.

Beşinci günün ardından teklerde Angelique Kerber (Almanya) ve Simona Halep (Romanya) finale yükselirken, çiftlerde ise Kveta Peschke (Çek Cumhuriyeti), Katarina Srebotnik (Slovenya) ikilisi ile Su Wei-Hsieh (Çin), Shuai Peng (Çin) ikilisi, rakiplerini eleyerek finalist oldu.

Katar Tenis Federasyonu'nun desteğiyle bu yıl 20'ncisi düzenlenen ve toplam 2 milyon 440 bin dolar para ödüllü turnuvaya, Doha'daki Uluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi'nde yarı final müsabakalarıyla devam edildi.

Teklerde oynanan yarı final maçında Kerber, Sırp rakibi Jelena Jankovic'i 6-1 ve 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek finale yükseldi. Kerber, elde ettiği galibiyeti, "Şu an sadece finalde olmanın keyfini yaşıyorum. Burada ilk kez finale kadar yükseldim. Yarın en iyi oynumu oynamaya çalışarak elimden geleni yapacağım" sözleriyle değerlendirdi.

Diğer yarı final müsabakasında ise Halep, bir numaralı seri başı ve WTA dünya 4'üncüsü Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska'yı 7-5 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek finale çıktı.

Halep, Polonyalı rakibi karşısında kendisini finale taşıyan galibiyete ilişkin, "Finalin tadını çıkarmaya çalışacağım. Bunun Doha'da yaşadığım ilk final olması nedeniyle duygusalım ancak kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu.

Çiftlerde Peschke-Srebotnik ikilisi, İtalyan Sara Erani-Roberta Vinci karşısında ilk seti 6-2 kazanmasına rağmen ikinci seti 6-3 kaydetti. Erani-Vinci karşısında "tie-break" setini 10-7 alan Peschke-Srebotnik ikilisi, maçı da 2-1 kazanarak finale yükseldi.

Çin'den Wei-Hsieh ve Peng ikilisi ise Rusya'dan Pavlyuchenkova ve Nadia Petrova çifti karşısında 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 galip gelerek, Peschke-Srebotnik'in rakibi oldu.

Kaynak: AA / Spor

Angelique Kerber Romanya Almanya Doha Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title