Haberler

Karşıyaka, liderliğini sürdürdü

Güncelleme:

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, deplasmanda Pazarspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 9'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Efe Tatlı ise sakatlandı.

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, son olarak deplasmanda Pazarspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 9'a yükseltti ve liderliğini sürdürmeye devam etti.

Sezona Eynesil ve Amasyaspor FK galibiyetleriyle 2'de 2 yaparak başlayan Karşıyaka, bu hafta da deplasmanda Pazarspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 9'a yükseltti ve liderliğini sürdürmeye devam etti. Yeşil-kırmızılılar, gelecek hafta Turgutluspor'u konuk edecek.

Efe Tatlı sakatlandı

Karagümrük'ten transfer edilen Efe Tatlı, Karşıyaka formasıyla ilk maçına Pazarspor müsabakasının 70. dakikasında çıktı. Karşılaşmanın son bölümlerinde girdiği hava topu mücadelesinde ayağını ters basan Efe, dizinden sakatlandı ve 86. dakikada yerini Fatih Taşdelen'e bıraktı. Kulüp doktorunun yardımıyla doğrudan soyunma odasına giden oyuncunun sağlık durumuyla alakalı Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, "Pazarspor karşılaşmasında girdiği pozisyon sonucunda dizinden yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkan Efe'nin ilk müdahalesi sağlık ekibimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Oyuncumuzun çekilecek MR sonrasında tedavisi ile ilgili süreçlere başlanacaktır" denildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pazarspor Karşıyaka Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title