Haberler

Kahramanmaraş Belediyesi 18. Karakucak Güreş Festivali Başladı

Kahramanmaraş Belediyesi Tarafından Düzenlenen 18. Karakucak Güreş Festivali Başladı.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Karakucak Güreş Festivali başladı.

Batıpark çim sahada düzenlenen güreş festivali saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye olarak ata sporu güreşe çok büyük önem verdiklerini hatırlatarak, "Bu şehrin yetiştirdiği yiğit insanlar geçmişten bugüne dünya çapında güreş yetiştirdi. Bu şunu gösteriyor ki güreşe olan düşkünlüğümüz bizim özümüzde var" dedi.

Burada yetişecek genç güreşçilerin bu şehrin ismini tarihe yazacaklarını söyleyen Poyraz, "Geçen yıl kurduğumuz güreş takımı önemli başarıla elde etti. Umarım önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı sporcular ortaya çıkar" diye konuştu. Konuşmaların ardından güreş müsabakalarına geçildi. 23 siklette 550 sporcunun katıldığı güreşlere yarın da devam edilecek. Final müsabakalarının ardından dereceye giren güreşçilere belediye tarafından toplam 27 bin YTL para ödülü verileceği öğrenildi.

(ACB-AK-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title