Haberler

İzmir'de Siyah-Beyaz Gece

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği'nin İzmir'de düzenlediği geceye katılarak Beşiktaş'ın 110.yılını kutladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği tarafından İzmir'de düzenlenen geceye katılarak Beşiktaş'ın 110. yılını kutladı.

Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği tarafından İzmir'de düzenlenen yemeğe katılan Orman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın 110. yılının Türkiye'nin her yerinde kutlandığını, kendisinin de bu etkinliklere elinden geldiğince katılmaya çalıştığını söyledi.

Orman, İzmir'deki Beşiktaşlılar ile bir araya geldikleri için mutlu olduğunu kaydetti. Yarın oynayacakları Akhisar Belediyespor maçına da değinen Orman, "Akhisar Belediyespor karşısında oyuncularımızdan, her zaman söylediğimiz gibi, şerefiyle oynayıp, hakkıyla kazanacakları maç bekliyoruz. Bunun haricinde bir beklentimiz yok" dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı programda futbolcuların imzaladığı formalar ve futbol topu, açık artırmayla satıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman İzmir Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title