Haberler

Kavga sosyal medyada devam ediyor! İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'ı çıldırtacak paylaşım

Güncelleme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, sosyal medya hesabından sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Egemen Korkmaz'a sert tepki gösterdi. Eğribayat paylaşımına, "Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" notunu düştü.

Dün akşam oynanan ve maç sonu sahanın savaş alanına döndüğü Trabzonspor- Fenerbahçe maçı büyük olaylara sahne oldu. Sarı lacivertli oyuncuların galibiyet sonrası saha ortasında yaptığı sevinç üzerine oyun alanına giren bazı taraftarlarların gerçekleştirdiği saldırı sonrası ortalık karıştı.

"EGEMEN KORKMAZ İRFAN CAN'A SALDIRMAYA ÇALIŞTI"

Yaşanan arbedeye iki takımın oyuncuları ve teknik heyeti de dahil oldu. Güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı olaylarda sahaya giren isimlerden biri de Abdullah Avcı'nın yardımcısı Egemen Korkmaz oldu. Yaşanan karmaşa sırasında Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'a yönelik fiziksel saldırısı sosyal medyada gündem olan Egemen Korkmaz'a büyük tepki geldi.

"EKMEK YEDİĞİN YERE İHANET ETMEK BUDUR"

Maç sonu sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Egemen Korkmaz'ı hedef alan İrfan Can Eğribayat paylaşımına, 'Fenerbahçe'de forma giymiş. Şu an Trabzonspor'da yardımcı hocalık yapan Egemen Korkmaz... Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" notunu düştü.

İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'ı çıldırtacak paylaşım

Kavga sosyal medyada devam ediyor! İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'ı çıldırtacak paylaşım

Kavga sosyal medyada devam ediyor! İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'ı çıldırtacak paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Eğribayat Egemen Korkmaz Sosyal Medya Trabzonspor Fenerbahçe Ekmek Kavga Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

süleyman koç:

irfan canın demek istediği şu; burda zamanında ekmek yedin artık ömür boyunca kölesi olucan hatta hatta başka klüplere gidince fenere yarıyacak işler yapıcan... olum adam şu an trabzonun ekmeğini yiyor...

102
248
yanıtYanıtla
M F cicek:

Kimse ona fener i ara demiyor ama nankör de olma diyor.kavga varda ayır araya gir,insan olmanın gereğini yap.zamaninda ekmek yediğim kapıya saygı göster ,yalvar demiyor.trabzona gitmişse ,saldırı yapması mı lazım.gs Kadıköy de şampiyonlu ilan etti de böyle mi yaptılar onlara??sevinmek haktır

yanıt98
yanıt17
Mehmet Kilinc:

Hayır öyle değil trabzonspor 6s ye yenildiğinde neden hiç kimseye saldırılmadıda Fenerbahçe yenince arkadan sinsice yaklaşıp çakal gibi yapıyor.

yanıt72
yanıt18
Bulo Can:

futbolcuya saldirmasini gerektirmiyor

yanıt34
yanıt8
Oguz Dogan:

Standart laz kafası.. Zeka yerlerde

yanıt27
yanıt7
YİĞİT TÜRKALP:

malsülo.nerenden uydurdun bunu.

yanıt8
yanıt2
Yahya Akçay:

trabzon ligden men edilecek başka düzelmez bunlar

182
59
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Acaba...

yanıt2
yanıt1
turan tasdemir:

irfamcan sen yolun basindasin ama kariyerinin sonunukendin hazirliyosun burak bu soylemleri Mertle sen ahlaksiz sporcularsiniz tr taraftarlarinin yaptigi yanlis ama sizde dogru insanlar degilsiniz kusura bakma fb ve gs de her zaman sizin gibi cirkef sporcular oldu sizleri sagdece boyle olaylari alevlendirmeniz icin kadrolarinda tutuyolar yoksa sen kimsenin kalesini filan koruyamazsin

38
75
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Yaziklar olsun. Rezil ettiniz bizi dunyaya. Calistigim yerde adamlar bana, siz ne vahsi bir insan toplulugusunuz diye hitap ediyorlar. Turkiye yerine Yunanistan yada Ispanya dusunenler var ya, ayip be, Yeter artik. insan olun biraz ya.

84
28
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title