Haberler

İbrahim Üzülmez: O Eski Olcay Şahan Nerede

Güncelleme:

Beşiktaşlı efsane İbrahim Üzülmez, Olcay Şahan'ı eleştirdi, "Geçen sezonu aratıyor. Gökhan Gönül'leri yerlere yatıran Olcay nerede?" dedi.

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından İbrahim Üzülmez, siyah-beyazlıların son durumunu değerlendirdi ve Olcay Şahan'ı eleştirdi. Üzülmez, Bugün gazetesinde yer alan yazısında, şu ifadeleri kullandı:

"O ESKİ OLCAY NEREDE?"

"Tüm maçlarını bence 'deplasmanda' oynayan Beşiktaş, ilk yarının en iyisiydi. Ama derbi maçları kazanamamak öz güven kaybı oluşturabilir. Hep övdüğüm Olcay, geçen sezonu aratır halde Gökhan Gönül'leri-rakipleri yerlere yatıran Olcay nerede? Birkaç dokunuşla şampiyonluk gelir. Türkiye Ligi'nin en fazla maç oynayan takımlarından birisi Beşiktaş. Ayrıca ilk yarı boyunca tüm maçlarını deplasmanda oynadı. Olimpiyat Stadı için kimse 'iç saha' demesin. Hiçbir stat, İnönü Stadı'nın atmosferini tutmaz. Dolayısıyla ilk yarının en başarılı takımı Beşiktaş'tır."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Üzülmez Gökhan Gönül Olcay Şahan Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title