Haberler

Görülmemiş Protesto

Brezilya’da halktan sonra futbolcularda ayaklandı, Serie A’da oynan Sao Poulo-Flamengo mücadelesinde iki takım oyuncuları ilginç bir protestoya imza attı.

Brezilya'da haziran ayında başlayan protestolar, sokaktan futbol sahalarına kadar geldi. Dünya Kupası için yapılan eylemlerin ardından bu kez de futbolcular Federasyona kazan kaldırdı. Lig statüsünün değişmesi için federasyona baskı yapan oyuncular, bu kez de yoğun fikstürü ilginç bir eylemle protesto etti.

Çarşamba gecesi oynanan Sao Paulo-Flamengo mücadeli başlar başlamaz iki takım oyuncularının durması üzerine hakem tüm futbolcuları yanına çağırarak sarı kartla cezalandıracağı tehdidinde bulundu. Bunun üzerine tekrar başlayan oyunda iki takım futbolcuları kendi sahalarına çekilerek yaklaşık 1 dakika boyunca topu birbirlerine gönderdiler.

Sao Paoul kalecisi Rogerio Ceni'nin de penaltıdan 1 gol attığı karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazanırken maç sonrası ismi Doğru Karar Futbol Kulübü olan bir grup yaptığı açıklamada Brezilya Futbol Federasyonu'nu eylemlerini sansürlemeye çalıştığı için kınadıklarını söyledi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title