Haberler

Gökhan Yeşilbaş, Talas Anayurtspor'u 3-0 mağlup eden E.M. Döğerspor'da 2 gol attı

Güncelleme:

Kayseri Şeker Birinci Amatör Küme C Grubu'nda oynanan maçta Gökhan Yeşilbaş, E.M. Döğerspor'un rakibi Talas Anayurtspor'u 3-0 mağlup ederken 2 gol atarak yıldızlaştı. Bu sezon çıktığı 7 lig maçında 13 gol atan Yeşilbaş, gol krallığı yarışında iddialı.

Kayseri Şeker Birinci Amatör Küme C Grubu'nda E.M. Döğerspor, rakibi Talas Anayurtspor'u 3-0 mağlup ederken Gökhan Yeşilbaş maçta 2 gol atarak yıldızlaştı.

Geçmiş sezonlarda gol krallığı yaşayan ve kendi rekorunu kıran tecrübeli forvet Gökhan Yeşilbaş gollerine devam ediyor. Bu sezon 1. Amatör Küme'nin yeni ekiplerinden E.M. Döğerspor forması giyen Gökhan Yeşilbaş, ligin 8. haftasında oynanan Talas Anayurtspor maçında 90 dakikaya 2 gol sığdırdı. Takımının Talas Anayurtspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta yıldızlaşan Gökhan Yeşilbaş, maçta 2 gole imza atarak bu sezonda da gol krallığında iddialı olduğunu ortaya koydu.

Gökhan Yeşilbaş, Döğerspor forması ile bu sezon çıktığı 7 lig maçında 13 gole imza attı. Döğerspor'un 8. haftada attığı 23 golün 13'üne imzasını atan Gökhan Yeşilbaş, bu sezon kendi rekorunu kırmak istiyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Şeker Kayseri Talas Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title