Haberler

Goias Başkanı: Erik Lima İçin Fenerbahçe ile Anlaştık

Güncelleme:

Brezilya Ligi ekiplerinden Goias'ın Başkanı, "Lima için Fenerbahçe'yle anlaştık. Lima ara transfer döneminde Türkiye'ye gidecek." dedi.

Moussa Sow'un satılmasından sonra Goias'ın 21 yaşındaki forveti Erik Lima'yı gündemine alan Fenerbahçe'nin transferi sonlandırdığı açıklandı.

Anlaşmaya varılan ancak belgeleri yetişmeyen Brezilyalı futbolcunun, bu sezonu Goias'ta geçireceği ve Brezilya Ligi'nin sonunda Fenerbahçe'ye katılacağı belirtildi.

SÖZLÜ OLARAK ANLAŞTIK

Goias Başkanı Rassi, "Erik Lima'nın transeri için Fenerbahçe ile sözlü olarak anlaşmaya vardık. Lima sene sonuna kadar bizimle kalacak. Transfer ücretinin yarısı şimdi, yarısı sene sonunda ödenecek" açıklamalarını yaptı.

Birkaç saat sonra ise genç oyuncu Fenerbahçe'nin Türkçe ve İngilizce hesaplarını takibe aldı.

Genç futbolcu ayrıca Fenerbahçe'nin Instagram hesabını da takibe aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Türkiye Lima Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Fb li Mobil-ANDROID:

yeter yaw bir fenerli olarak artık transfer yapmaktan midem bulandı kuscam valla.

35
10
yanıtYanıtla
sosyalistMobil-ANDROID:

cincon sabriyle burakla xelcukla yetinmeye devam etsin :D

23
5
yanıtYanıtla
şikeciler döndü:

bence hakem bülent yıldırım en iyi transferimiz. A. Yıldırız oyuncu almamalı artık. HAkemlerle yürürüz. Ayırca Diego gibi diğer oyuncularımıza da uçma hakem kandırma yere atlama dersleri verilmeli. Geçen sezon gibi hedef 1 milyon penaltı olmalı. GçGönül ve Potuk geöen sene iyi penaltı alıp emek hırsızlığı yapıyorlardıç Aynen devam.

3
23
yanıtYanıtla
Selam olsun..:

Gecen yili 3 kupayla kapatan takima bakiyorumda sponsor bile bulunmuyor.Gs ne yaparsa yapsin Fb nin golgesinde yasiyor.Fenerbahcenin Transferi kapatti demesi bile gundem oluyor.

22
3
yanıtYanıtla
takoz:

ezik fb ne kadar takoz varsa fb olmuş

yanıt2
yanıt18
SELAMLARRRR:

Kupanız varsa gelir alırız evinizde bile olsa

yanıt0
yanıt0
Malatyalı:

İnşallah Fenerbahçe bu kadar oyuncu alıyor da umarım Avrupa da başarılı olmasını bir Beşiktaşlı olarak isterim. Yazık yani ülkemizde o kadar yoksul insan varken böyle yapılması da doğru değil

18
5
yanıtYanıtla
tecessus:

Rıdvan Dilmen, sadece Kjaerin bonservisine 20 küsür milyon dolar dedi . Aziz Yıldırım tüm transfer ücretini, 47 milyon dolar dedi . Fifa uefa bir inceleme başlatsa iyi olacak . . .

3
20
yanıtYanıtla
19o7 ASKI:

cahil adam, 7. 65 milyon euroyu çevirip 20 milyon dolara mı denkledin :) aziz yıldırım bonservis ücretlerini açıkladı adamların yıllık maliyetini değil. 3 saatlik Aziz başkanın konuşmasından sadece 47 milyonumu aklında tuttun. Tekrar izle Başkanın konuşmalarını :D

yanıt0
yanıt0
sedat:

Fenere transfer değil takım ruhu gerek. Kadrosuna bakınca süper ama maçları zor kazanıyor. Fenerin bu kadroyla önüne gelene 3 cekmesi lazım.

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title