Haberler

Gercüş Bağlarspor Zorlu Ekibini 90+5'de Yenmeyi Başardı

Güncelleme:

BAL Liginde Batmanı temsil eden Gercüş Bağlarspor, lider Kurtalanspor'u 90+5. dakikada yenmeyi başardı.

Gercüş Bağlarspor, Kurtalanspor'u 1-0 yendi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde Batmanı temsil eden Gercüş Bağlarspor, zorlu Kurtalan deplasmanından 3 puan ile döndü.

2015-2016 sezonuna kötü bir başlangıç yapan Gercüş Bağlarspor, son iki haftadır çıkışa geçmiş ve son iki maçından bir beraberlik bir galibiyet almıştı.

Bu moralle lider Kurtalanspor deplasmanına giden Gercüş Bağlarspor, 90+5. dakikada Siraç'ın attığı golle maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Batman'da Kızıltepe Fıratspor'u 2-1 mağlup eden Bağlarspor, ikinci galibiyetini deplasmanda lider Kurtalanspor karşısında aldı.

Bu sezon zirveye oynayan takımların belalısı haline gelen temsilcimiz, iki hafta önce Yüksek Ova Belediyespor'u liderlikten ederken bu hafta da Kurtalanspor'u zirveden alaşağı etti.

MAÇ BİTTİ OLAYLAR ÇIKTI

Gercüş Bağlarspor'un 90+5'te bulduğu goller maçtan galibiyetle ayrılmasının ardından Kurtalanspor taraftarları maçın orta hakemi saldırmak istediler.

Kurtalanspor taraftarları saha girmek isteyince olaylar çıktı. Kurtalan emniyeti, taraftarlara biber gazıyla müdahale ederken, statta bulunan herkes gazdan etkilendi.

Bir müddet devam eden olayların ardından polis, stat çevresinde güvenlik kordonu oluşturduktan sonra Gercüş Bağlarspor, Batman'a kafilesi stattan ayrıldı. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Spor

Kurtalan Batman Gercüş Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title