Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sahnede "dabke" dansı yaptı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin düzenlediği Sporfest 2024'ün açılış törenine katıldı. Filistin'e destek yürüyüşüne de katılan Bakan Bak, Avrupa Wushu Kungfu Şampiyonası'nda şampiyon olduktan sonra podyumda Filistin bayrağı açarak "dabke" dansı yaptığı için şampiyonluğu iptal edilen Necmettin Erbakan Akyüz ve Rektör Aydın ile sahnede Filistin'in geleneksel halk dansını yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin uluslararası spor festivali Sporfest 2024'ün açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Gülhane Külliyesi'ndeki festivalin açılışı öncesinde Filistin'e destek için organize edilen yürüyüşte Rektör Kemalettin Aydın ve öğrencilerle birlikte yürüdü.

"BU MİLLETİN BAYRAĞINI DALGALANDIRIYORSUNUZ"

Filistin'e destek yürüyüşünün sona erdiği festival alanında yaptığı konuşmada Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 22 yılda tesisleşme devrimi yaşadığına dikkati çeken Bakan Bak, "Uluslararası alanda elde edilen başarıları hepiniz takip ediyorsunuz. Madalyalar kazanan sporcularımız bu milletin bayrağını dalgalandırıyor." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sahnede 'dabke' dansı yaptı

GENÇLERE "YÜRÜYÜN VE SPOR YAPIN" TAVSİYESİ

Üniversitelerde sporu önemsediklerini vurgulayan Osman Aşkın Bak, "Gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Gençlerimizi madde bağımlılığı ve internet bağımlılığının dışında tehdit eden bir sorun var, obezite. Lütfen, yürüyün ve spor yapın. Sporu, mutlaka hayatınızın bir parçasına yerleştirin. Sporu yaşam tarzı olarak kendi hayatınızın içine koyun." diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sahnede 'dabke' dansı yaptı

"MELEKLER ÖLÜRKEN SESSİZ KALINMAZ"

Türkiye'nin Filistin'e en fazla destek veren ülke olduğunu belirten Bakan Bak, "Spor etkinlikleri yapan üniversitelere destek olacağız. En fazla spor faaliyeti gerçekleştiren kampüslere ödül verilecek. Üniversitelerin sporun merkezi olmasını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan sonra katıldığı ilk olimpiyat oyunu Paris 1924'ün üzerinden bir asır geçti. Büyük bir kafileyle 100'ün üzerinde sporcuyla Türkiye'yi olimpiyat oyunlarında temsil edeceğiz. Madalyaları kazanacağız ve bu milleti sevindireceğiz. Sporu takip edelim, sporun içinde olalım. Sizler Türkiye'nin geleceği, ülkemizin umudusunuz. Yürüyüşümüzle Gazze'ye selam yolladık ve 'Gazze yalnız değil.' dedik. Melekler ölürken sessiz kalınmaz" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sahnede 'dabke' dansı yaptı

BAKAN BAK, 'DABKE' DANSI YAPTI

Bakan Bak, konuşmasının ardından Avrupa Wushu Kungfu Şampiyonası'nda şampiyon olduktan sonra podyumda Filistin bayrağı açarak "dabke" dansı yaptığı için şampiyonluğu iptal edilen Necmettin Erbakan Akyüz ve Rektör Aydın ile sahnede Filistin'in geleneksel halk dansını yaptı. Festival etkinliklerini takip eden ve alanda kurulan stantları gezen Bakan Bak, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gençlik ve Spor Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Necmettin Erbakan Necmettin Erbakan Filistin Bayrağı Osman Aşkın Bak Osman Aşkın Bak Filistin Sorunu Filistin Filistin Rektör Aydın Spor Spor Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Bakmadan Geçme

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

500

Yorumlar (8)

Fatih Sultan:

İnsanımız bunu da eleştiriyor. Bence güzel bir etkinlik olmuş. Herşeyde bir kusur aramayı bırakalım artık.

14
3
yanıtYanıtla
Mehmet Taşgın:

Bu millet teröre verilen cezayı eleştiriyor. Dua okutmayı engelleyen memura destek veriyor. Bu asil etkinliği eleştirmesine şaşırmadım

yanıt4
yanıt0
Goethegitme:

Bu ne la

5
8
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Boynunda Filistin bayraği atkisi,heryerin onuyo hey Allahim

3
7
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Dans edenler bile başka başka ediyor

5
5
yanıtYanıtla
Erkan Polat:

adamsin baskan çıldırınnnnn ????

4
5
yanıtYanıtla
Gunes Erdm:

bir yandan ihracat ithalat yap diğer yandan oturup ağlamak sen büyüksün yaratan

3
2
yanıtYanıtla
Ahmet Kçk:

oynamasi tabiki normal birsey sonucta herkesin yeri geldiğinde eğlenmeye hakki vardir 'lakin 1000 antrenör alimini bile bu kadar uzatmanin umudunu oralara baglayanlarda oynasaydi bir aciklama yapilsa iyi olacakti sanki 3 aydir aciklanmadi :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title