Haberler

Gaziantepspor, Fenerbahçe Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonunda ağırlayacağı Fenerbahçe’yi yenerek, çıkışa geçmek istiyor.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda ağırlayacağı Fenerbahçe'yi yenerek, çıkışa geçmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor, 6 Aralık Pazar günü konuk edeceği Fenerbahçe'yi yenerek, çıkış yakalamak istiyor. En son 4 hafta önce oynadığı Mersin İdmanyurdu'ndan 3 puan alan kırmızı-siyahlılar, Fenerbahçe'yi yenerek kötü gidişatı durdurmak istiyor. Sarı-lacivertliler ile son oynadığı 9 karşılamadan galibiyet çıkaramayan Gaziantepspor, İstanbul ekibi karşısındaki galibiyet hasretine de son vermek istiyor. Geçen yıl evinde Fenerbahçe karşısında 5-0 gibi farklı skorla mağlup olan kırmızı-siyahlı ekip, hafta sonunda elde edeceği galibiyetle önceki yılda aldığı farklı sonucu taraftarına unutturmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği karşısında 9 kişi kalmasına rağmen, skoru 2-0'dan 2-2'ye taşıyan Gaziantepspor taraftarlara umut verdi. Fenerbahçe ise ligde oynadığı son 4 maçını da kazanmış olmasıyla dikkat çekiyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Gaziantepspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title