Haberler

Galatasaray, Everton Onyekuru'nun Transferi İçin Valencia'yla Anlaşırsa 5 Milyon Euro İsteyecek

Güncelleme:

İspanyol ekibi Valencia, Everton'la görüşerek Onyekuru'nun Galatasaray'la olan kiralık kontratını iptal ettirip bonservisini almak istediğini iletti. Sarı-kırmızılılar, böyle bir talep gelmesi halinde 5 milyon euro isteyecek.

Cim Bom'dan Henry Onyekuru'ya vize yok... İspanyol kulübü Valencia, Everton'la görüşerek genç yıldızın Galatasaray'la olan kiralık kontratını iptal ettirip bonservisini almak istediğini iletti.

Şu an için Sarı- Kırmızılılar'a gelen bir bildiri olmadığı öğrenildi. Ancak Onyekuru'nun, "İlginç bir transfer olabilir" yönündeki sözleri kafa karıştırdı.

GALATASARAY 5 MİLYON EURO İSTEYECEK

Galatasaray Yönetimi, kontrattaki haklarından yola çıkarak, böyle bir iptal durumu gerçekleşmesi halinde, Valencia'dan 5 milyon Euro tazminat, Everton'dan da 850 bin Euro olan kiralama bedelinin tamamını talep etmeyi planlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

gese geçen sene bedavadan şampiyon oldu:

geçen yıl VAR sistemi uygulansa cincon ligi 4. bitirirdi. Alanya ve kayseri maçlarındaki lehine kararlarla 6 puan beleşten cincona hediye edildi. Yoksa ostrendusa elenen bir takım ligde nasıl şampiyon olacak. bu sene gesenin CL grubundaki takımlar bayram yapacak. cincona gelen geçen fark atar şampiyonlar liginde averaj takımı olur bu cincon.

7
29
yanıtYanıtla
belbükücü:

cincon sana cinson

yanıt5
yanıt2
Son bedavacı büzen:

Bedavadan konuşma la hırbo

yanıt6
yanıt1
ostrendus mağduru cincon:

bu sene gesenin işi zor. geçen yıl VAR sistemi uygulansa cincon ligi 4. bitirirdi. Alanya ve kayseri maçlarındaki lehine kararlarla 6 puan beleşten cincona hediye edildi. Yoksa ostrendusa elenen bir takım ligde nasıl şampiyon olacak. bu sene gesenin CL grubundaki takımlar bayram yapacak. cincona gelen geçen fark atar şampiyonlar liginde averaj takımı olur bu cincon.

2
18
yanıtYanıtla
laa bebe:

git kumda oyna

yanıt6
yanıt2
abc:

o kadar eziksin ki !

yanıt1
yanıt2
OSTRENDUSLU:

bu onyekurudan bi cacık olmaz. yani gese bu sene CL sıfır çeker averaj takımı olur. TFF sırf gese şampiyonlar ligi gelirlerini alsın diye geçen sene bedavadan şampiyon yaptı. Şampiyon olmasa 2. Olsa ön eleme oynayacak ve CL ye katılamayacaktı. Ostrendusa elenen takım benfica gibi takımları nasıl eleyecek. TFF işi garantiye aldı. Geseyi batmaktan kurtardı

2
14
yanıtYanıtla
cavdar obası:

obaya bekliyorum seni :)

yanıt0
yanıt1
GÜLENYÜZ:

CAHİL BEBE. TÜRK TAKIMI LAF ETTİĞİN TAKIM. TÜRKİYEYİ TEMSİL EDİYOR AVRUPADA. CAHİL BEBE. VATANDAŞLIKTAN ATILMAN LAZIM SENİN. . . . . . . . . . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
Frank:

Ikinci ribery vakasi haahha

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title