Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'deki Gündem Özel programında gündemi değerlendirdi. Cengiz, "Allah Gomis'in bahtını açık etsin. Gitmek istiyordu." dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 29 Eylül tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Olağanüstü Mali Genel Kurul öncesi GSTV ve YouTube üzerinden gerçekleştirilen canlı yayınla gündemi değerlendirdi ve gazetelerin Galatasaray muhabirlerinin internet üzerinden gönderdiği soruları yanıtladı.

"GOMİS GİTMEK İSTİYORDU"

Fransız yıldızın 3 yıl için 21 milyon euro kazanacağını kaydeden Cengiz, "Gomis'in Allah bahtını, yolunu açık etsin. Kesinlikle gitmek istiyordu. Aldığı para 3 yıl için 150 milyon tl, 21 milyon euro. 9-7-5. 150 milyon TL'ye stat yaparsınız, adam bu parayı alıyor. Giderken, bize sarıldı öptü. Allah yolunu açık etsin, inşallah devamlı penaltıları kaçırmaz."" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu

"FATİH TERİM'İN SÖZLEŞMESİNİ UZATABİLİRİZ"

Cengiz, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fatih Terim ile yeni sözleşme imzalamaya hazır olduklarını söyledi. Cengiz,"Ben hocamla da konuştum. Hocam çok enteresan bir insan. Hocanın önüne, bir şey koymak da çok güç. Hocam ne derse o. Biz de boş kağıt uzatabiliriz. Mücbir bir sebep olmadıkça, ben hocamla görev sürecimde birlikte olurum. Akhisar maçı sonrası eleştirileri gördüm, yapmayın ya. 100 yılı aşkın tarihimizde sadece futbolda 95'i aşkın kupamız var. Ziyaretçi sayısında Juventus'u yakaladık. Müzenin kuruluşunda, eski yönetime de teşekkür ediyoruz" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu

"GALATASARAY ADASI BİZİM"

Başkan Cengiz, "Ada'yı biz yıktırmadık. Ada yıkıldı, Dursun Bey'den sonra devraldım. Kucağımızda bulduk problemi. Yıkan ben değilim, yıkılmasını isteyen de ben değilim. Taç Spor'un yıkılması vardı geldiğimizde, engel olduk. Paraya ihtiyacımız var. Galatasaray Adası bizim, asla satmayacağız ve asla bir kiralama konusuna girmeyeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Haliç Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Bakmadan Geçme

Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500

Yorumlar (3)

KSK li mesut:

Hem para lazım diyo. Hemde paratörün sözleşmesini uzatacağız diyo...

2
5
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT BOŞ KONUŞUYOR.:

diğer teknik damların maaşlarına bir bak ondan sonra konuş. başarılara zaten hiç değinmiyorum . . sana son sözüm bir göztepeli olarak karşıkaya . . . . . . . . . . . . :) anladın sen kaf sin hhaahhaahahhh

1
5
yanıtYanıtla
___________:

tamam.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title