Haberler

Galatasaray, Anderlecht'e 2-0 Yenildi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Anderlecht'e 2-0 yenildi. Sarı-Kırmızılılar, hem Devler Ligi'ne hem de Avrupa Ligi'ne veda etti.

Şampiyonlar Lİgi D Grubu 5. maçında Galatasaray deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht ile karşılaştı.

Avrupa Ligi umutlarını yitirmek istemeyen sarı-kırmızılı ekip Belçika'dan 3 puanla dönmeyi hedeflese de sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

MBEMBA CİM BOM'U YIKTI

Anderlecht maçın 44 ve 86. dakikalarında Mbemba'nın golleriyle temsilcimizi 2-0 yendi ve Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandı. Galatasaray ile grupta son sırada kaldı.

GRUPTA DİBE DEMİR ATTIK

Alınan yenilgi ile Galatasaray 1 puanda kaldı ve son maç öncesinde Anderlecht ile puan farkının 4'e çıkmasına engel olamayarak grubu sonunculukla tamamlamayı garantiledi. Anderlecht ise 5 puana yükseldi ve 3. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

doğrusu:

Birisi '' Olsun onların UEFA kupası var '' diye dalga geçmeye çalışmış. Süper Kupası da var GS nin. Niye hatırlamak istemiyorsun ?? Sizde ne var acaba :-)) Mantığa bak yahu. GS nin başarılarının yarısı, FB BJK TB da yok. Bide alay etmeye çalışıyorlar :-)

9
8
yanıtYanıtla
kadıköylü:

haram bu hemde dibine kadar. . . fb nin hakkı olan ş. ligini, bizans oyunlarıyla ele geçirdiniz, sonuç, haram inim inim çıktı, hemde razili rüsva (gelen 4 gişden 4 attı) olarak çıktı. . . helal anderlech 4 atmasanda gönlümüz süzle idi. . .

6
10
yanıtYanıtla
znb:

Sırada Arsenal var Cim cona 6 atacam demişler. . . . . . . Malum Dortmund 4 attığına göre Arsenal 6 niye atmasın. . . . .

9
6
yanıtYanıtla
reis:

ah fenerim ah nerdesin, ş. liginde 13 rekor puanla çıkan tek türk takımı sensin, uefa avrupa liginde 15(5 glibiyet) rekor puanla çıkan yine sensin. . . ş. ligi bundan sonra sadece fenerin arenası olacaktır zaten hakeden tek takımdır. . . diğerleri debelenip dursunlar. .

7
8
yanıtYanıtla
SahinmobilWeb@haberler.com:

Tek taşla iki kuş vurduk hem devler liginden hem uefa liginden elendik

14
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Sahtekar Burak, Selçuk varken her pozisyonda penaltı beklerler. Türk hakemlerine bağırırlar. Avrupada damı hakemler takım kayırıyor. Nerede O Köpek taklidi yapan MELO dayı. Yoksa Anderlet''te köpekleri zehirlemişlermi? Orası Avrupa Gücün varsa yenersin. Türkiye''de kimin sesi fazla çıkarsa o haklı oluyor. Sizin gücünüz bu kadar. Dönün evinize haydiii.

11
2
yanıtYanıtla
doğrusu:

Avrupada GS var. Birde FB BJK TB Bursa. GS, hepsinin başarılarından daha fazla başarıya sahip. Şaka mısınız siz yahu :-)) 2 tane avrupa kupası, BİRDEN FAZLA çeyrek finaller hani, çaktınız mı ??

4
8
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

dargınım sıze gs olmadı boyle 2 tane yemıssınızz eksık var burdaaa olmaz hakkınıza dusen neyse onu yıyeceksınızzz

8
4
yanıtYanıtla
MertadammobilWeb@haberler.com:

Hayirli olsun Sahte Imparator Terimin dissiz Arslani

6
4
yanıtYanıtla
özfb li:

haram la kim abat olmuşki, cincon olsun. . . sadece rezil olmalarına yaradı, katmerli rezil oldular. . . . ohhhh olsunnn . türkiyede günün en mutlu haberi. . . anderlech:2-6s:0

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title