Haberler

    Galatasaray'a Pandev Piyangosu

    Galatasray'ın bekleneni veremeyen futbolcusu Goran Pandev'e talip çıktı.

    Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği ancak beklenen performansı gösteremeyen deneyimli forveti Goran Pandev'e Sampdoria talip oldu.Fanatik'in haberine göre; devre arasında gönderilmesi gündemde olan ve yıllık 2.2 milyon avro garanti ücret ödenen Pandev için Sampdoria'nın 500 bin avro teklif etmesi gündemde.Napoli'den bedelsiz olarak transfer edilen Pandev'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ancak Pandev bu sezon 27 maçta en az 30 dakika forma giyerse sözleşmesi bir yıl daha otomatik olarak uzayacak. Bu nedenle Pandev'in Ocak ayında minimum zararla gönderilmesi bekleniyor.Sampdoria'nın teklifi için şu an tek engel Pandev'in yıllık ücret farkı. Makedon oyuncu ayrılmak için aradaki maaş farkını Galatasaray'dan talep ediyor.Şimdiye kadar sarı-kırmızılı ekipte 6 maçta görev alan Pandev, henüz gol atamadı.

    //

    addCustomPlayer('ybwr41sgeyxk1svgnrk5afscu', '', '', 620, 569, 'perfybwr41sgeyxk1svgnrk5afscu', 'eplayer16', {age:1417475941553});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title