Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar Aziz Yıldırım'ı İstifaya Çağırdı

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar, Ülker Stadı'nda Bursaspor'a karşı 1-0'lık mağlubiyetin ardından Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti.

Sezon başından beri Kadıköy'de adeta boş tribünlere oynayan Fenerbahçe'de yönetimin bilet fiyatlarında indirime gitmesi meyvelerini vermeye başladı. Dün akşam özellikle kale arkası tribünler büyük oranda dolarken, bu sezonun en kalabalık maçı oynandı. 30 bine yakın Fenerbahçeli takımlarına destek vermek için stada koşarken, sarı- lacivertli futbolcuların 'Eski Kadıköy' özlemi de biraz olsun dinmiş oldu.

FUTBOLCULARI ISLIKLAYIP AZİZ YILDIRIM'I İSTİFAYA DAVET ETTİLER

Ancak maçın gidişatı ve alınan sonuç, tribünleri karıştırdı. Maçın son dakikalarına doğru sarı-lacivertli taraftarlar, Ozan Tufan, Hasan Ali, Josef de Souza ve Van der Wiel'i ıslıklayıp yuhaladı. Volkan Şen ise alkışlandı. Bu oyuncu, maç bitimi tribünlere çağrılan tek isim oldu. Bir grup taraftar yönetimi ve Başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet ederken, diğer gruplar ıslıklarla tepki gösterdi.

VOLKAN ŞEN'DEN TAKIMA TAŞ

Tribünlerin alkışladığı tek isim, Advocaat'ın da tebrik ettiği tek oyuncu olan Volkan Şen, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Çizgiden bir topum çıktı, üzgünüm. Taraftarlarımızdan bir kez daha özür diliyorum. Bu yarışın sonunda üzülmek istemiyorsak sahada daha fazla sorumluluk almalıyız. Mutlu olmak istiyorsak bunu yapmalıyız" ifadelerini kullanarak, takım arkadaşlarına üstü kapalı eleştiri yöneltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Volkan Şen Kadıköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title