Haberler

Fenerbahçeli Jailson'un Kalbinde Problem Çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de forma giyen Jailson'un maçlarda ve idmanlarda çabuk yorulmasının sebebi, kalbindeki problem çıktı.

Ligde aldığı sonuçların yanında Volkan Demirel, Dirar ve Aatıf'ın kadro dışı kalmasının ardından çalkantılı günler yaşayan Fenerbahçe'de müthiş bir iddia ortamı iyice sarstı. Josef'in takımdan ayrılması sonrasında 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Gremio'dan transfer edilen Jailson'un kalbinde sorun olduğu iddia edildi.

ÇABUK YORULMASI DİKKAT ÇEKTİ

Transfer edilmeden önce testlerden geçen ve bir soruna rastlanmayan Brezilyalı'nın maçlarda ve idmanlarda çabuk yorulmasının dikkat çektiği bunun üzerine bir dizi tetkike daha tabi tutulduğu bildirildi.

YENİDEN KONTROLDEN GEÇECEK

Takvim'in haberine göre; kalp ritminde düzensizlik olduğu ifade edilen Jailson'un durumun ne kadar ciddi olduğunun belirlenmesi için yeniden kontrolden geçirileceği iddia edildi. Benzer bir sorun Washington'da da yaşanmıştı.

AKILLARA WASHİNGTON GELDİ

Kalbinde damar tıkanıklığı tespit edilen Washington 2003'te F.Bahçe'den gönderilmiş, 1 sene sonra yeniden futbola başlamış 2011'de futbolu bırakmıştı. Jailson'da nasıl bir gelişme olacağı ise merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Washington Fenerbahçe Jailson Spor Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500

Yorumlar (22)

babanız beşiktaş:

Jailsondan olmaz. Fenerin acilen ya Yılmaz Vuralı yada Sergen yalçını getirmesi lazım. Çünkü bu teknik direktörler takımları hep küme düşmekten kurtarıyor. ptt ligine düşmek istemiyrsan paraya kıyacan Sergeni getirecen yapacak bişey yok. Erzurum kapmadan alın birini yoksa ptt ligine düşeceksiniz biz neye güleceğiz :))):

45
3
yanıtYanıtla
antits:

Zaten bi halta yaramıyordu. ayağında top tutamıyo bırak pas atmasını. . . bşr de 90 dakika oynatıyo cocu efendi bunu

0
29
yanıtYanıtla
Şaşırdık mı?:

O da bişey mi adamın beyninde problem var onu sorun eden çıkmıyor

26
1
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Rüşvet mi vermiş te transfer olmuş? Transfer olurken sağlık kontrolünden nasıl geçiyor bu oyuncular?

26
1
yanıtYanıtla
BU SENEDE EN BÜYÜK EĞLENCE FENERBAHÇE:

yönetim değişsede t. direktör değişsede futbolcular değişsede değişmeyen tek şey var onu biliyonuz anlatmaya gerek yok. aldıkları futbolcular ya sakat çıkar yada yatışa fenere gelir. van porsuklardan guizalara daha neler neler. :))

15
4
yanıtYanıtla
hacisakiryahudisabunlari:

ali koc baskan fener kümeye

12
6
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

COMOLLİ. . . . . . . . .

2
13
yanıtYanıtla
ALAÇATI KEBAPÇISI SELOCAN:

BAŞGAN ALİ GOÇ YALANLADI BU HABERİ, İTİBAR ETMEYİNİZ.

7
5
yanıtYanıtla
misafir:

Bunu comolliye sorun

9
3
yanıtYanıtla
HIRBO:

ALİ GUZU BOŞGAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title