Haberler

Fenerbahçe, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında kendi evinde oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında kendi evinde oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam oynanan Bayburt maçında 11'de sahada oynayan futbolcular rejenarasyon antrenmanı yaparken, diğer futbolcular ise kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Emre Belözoğlu takımdan ayrı koşu yaparken, tedavileri tamamlanan Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Gökhan Gönül takımla birlikte çalışmalara başladı.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN KAPI İLE İMTİHANI

Bu arada saha kenarında koşu yapan Emre Belözoğlu, koşu mesafesini uzatmak için kros alanını da kullanmak istedi. Bunun için o bölgeye açılan kapıları kendisini açan Emre, rüzgardan kapanan kapıyı 3 kere açtı. Emre'nin bu çabası dikkatle izlenirken, tecrübeli futbolcu, basın mensuplarının yanından geçerken, "Bu sefer çift düğüm attım kapanmaz, bir kapı kapanmadan diğeri de açılmaz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emre Belözoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title