Haberler

Fenerbahçe, Edirne'den Galibiyetle Ayrıldı

Beko Basketbol Ligi'nde 30.hafta mücadelesinde, Olin Edirne evinde ağırladığı Fenerbahçe Ülker'e 67-83 yenildi.

Beko Basketbol Ligi'nde 30. hafta mücadelesinde, Olin Edirne evinde ağırladığı Fenerbahçe Ülker'e 67-83 yenildi. Normal sezonun son haftasında deplasmanda Olin Edirne'yi 16 sayı farkla yenen Fenerbahçe Ülker, ligi galibiyetle kapatıp play-off'lara kilitlendi.

Mücadelenin başından itibaren rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe Ülker, bu sonuçla ligi 24 galibiyet-6 mağlubiyetle tamamladı. Düşme hattından kurtulan Olin Edirne ise 1 maç eksiğiyle 8 galibiyette kaldı. Fenerbahçe Ülker'de Bo McCalebb 18 sayı ile takımını galibiyete taşırken, Edirne ekibinde Christos Tapoutos'un 20 sayılık performansı yeterli olmadı.

Fenerbahçe Ülker'de maça hızlı başlayan McCalebb, daha maçın ilk dakikalarında art arda bulduğu sayılarla skor üstünlüğünü 9 sayı farka getirirken, ilk çeyrek 12-21 sonuçlandı. Fenerbahçe Ülker İkinci periyotta sayı farkını artırarak devreye 20-43'lük skorla önde girdi. İkinci yarıda da kontrolü elden bırakmayan Sarı Laciverliler final periyoduna 45-64'lük üstün bir skorla girdi. Son çeyrekte de Olin Edirne ile Fenerbahçe arasındaki skor farkı değişmeyerek, maç 67-83 skorla tamamlandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title