Haberler

    Fenerbahçe - Cagliari (Canlı)

    Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Benfica maçı öncesi son provasında Cagliari'yi 2-1 mağlup etti. Müsabakanın özet görüntüleri birazdan Skorer'de olacak.

    Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Benfica maçı öncesi son provasını yaptı. İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari'yi Ülker Stadyumu'nda ağırlayan Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı. Müsabakanın özet görüntüleri birazdan Skorer'de olacak.

    Mücadelede Fenerbahçe'nin gollerini 51. ve 57. dakikada Alper Potuk kaydetti. Cagliari'nin tek golünü ise 68. dakikada Marco Sau kaydetti.

    UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesine 3. ön eleme turundan başlayacak sarı-lacivertliler, Portekiz'in Benfica takımıyla önce 7 Ağustos salı günü deplasmanda 14 Ağustos'ta da Kadıköy'de oynayacak.
    Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de bu sezon ilk maçını ise 11 Ağustos Cumartesi günü Bursaspor ile yapacak.

    İLK 11'LER

    Fenerbahçe: Volkan Demirel; Isla, Roman, Skrtel, Hasan Ali; Josef, Elif; Ayew, Giuliano, Valbuena; Alper

    Cagliari: Alessio Cragno, Charalampos Lykogiannis, Luca Ceppitelli, Filippo Romagna, Luca Cigarini, Lucas Castro, Paolo Farago, Nicolo Barella, Artur Ionita, Diego Farias, Leonardo Pavoletti

    MAÇTAN NOTLAR

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, yeni sezon öncesi son hazırlık karşılaşmasında İtalyan temsilcisi Cagliari karşısında, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz temsilcisi Benfica ile yapacağı maçın muhtemel ilk 11'ini denedi.

    Hollandalı teknik direktör, Cagliari karşısında kalede Volkan Demirel'e şans verirken, defans hattı Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluştu. Orta sahada Benfica maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek Josef de Souza'yı görevlendiren Cocu, hazırlık maçlarında büyük beğeni toplayan Eljif Elmas'ı da Brezilyalı futbolcunun yanında oynattı.

    Takımını sahaya 4-2-3-1 sistemiyle süren Cocu, forvette Alper Potuk'a görev verirken, arkasındaki üçlüyü Mathieu Valbuena, Giuliano ve yeni transfer Andre Ayew'den oluşturdu.

    Andre Ayew ilk 11'de

    Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, sarı-lacivertli formayla ilk maçına Cagliari karşısında çıktı.

    Teknik direktör Phillip Cocu, ilk 11'de görevlendirdiği Ganalı futbolcuyu, hücum hattının sağında görevlendirdi.

    Fenerbahçe'de 6 eksik

    Fenerbahçe, Cagliari karşısında 6 oyuncusundan yoksun sahaya çıktı.

    Uzun süreki sakatlıkları bulunan Aatıf Chahechouhe, Roberto Soldado ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra, ağrıları bulunan Mehmet Topal ve Salih Uçan da kadroda yer almadı.

    Fenerbahçe'de Cagliari karşısında yeni transferlerden tek bir isim kadroda bulunmadı.

    Teknik direktör Phillip Cocu, Andre Ayew'i ilk 11'de görevlendirirken, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu maça yedek kulübesinde başladı.

    Cocu, Berke Özer'e ise Cagliari maçının 23 kişilik kadrosunda görevlendirmedi.

    Şehitler unutulmadı

    Fenerbahçe tribünlerinde karşılaşma öncesinde, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya unutulmadı.

    Sarı-lacivertli tribünlerde şehitler için "Tabutu küçücük kucaklasan taşırsın, acısı dağ gibi omuzlasan yıkılırsın" pankartı ile dev Türk bayrağı açıldı.

    Futbolcular da maça "Nurcan Anne, Mustafa Bebeği unutmayacağız, terörü lanetliyoruz" pankartıyla çıktı.

    Öte yandan şehitler için saygı duruşunda bulunulurken, taraftarlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratları yaptı.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Benfica Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    title