Haberler

Fenerbahçe: Biber Gazı ile Karşılandık

Fenerbahçe, Ankaragücü Maçı Öncesi Takım Otobüsünün Stada Girişi Sırasında Yaşanan Olaylarla İlgili Bir Açıklama Yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, Ankaragücü maçı öncesi takım otobüsünün stada girişi sırasında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Kulübün internet sitesinde, ''Biber gazı ile karşılandık'' başlığıyla yapılan açıklamada, çevik kuvvetin Ankaragücü taraftarlarını uzaklaştırmak için sıktığı biber gazından futbolcuların da etkilendiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

''Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesinde yine istenmeyen olaylar yaşandı. Çoğunluğu Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan kafile otobüsünün stada girişi sırasında ortalık bir anda karıştı. Çevik kuvvet biber gazı sıkarak Ankaragücü taraftarlarını uzaklaştırmaya çalıştı. Ortalığı saran ağır biber gazı kokusu, daha sonra stadyuma gelen profesyonel futbol takımımız oyuncularının stada girişlerini de olumsuz etkiledi. Bazı futbolcularımızın ağız ve burunlarını kapatarak stadyuma girdikleri görüldü.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title