Haberler

Falcao'nun Dünya Kupası'na Yetişme Umudu Var

Porto'da tedavisinin ilk aşamasını başarıyla tamamlayan Falcao, yeni tedavi süreci için yarın Madrid'e geçiyor.

Kolombiya Milli Takımı'nın yıldızı Radamel Falcao'nun 25 Ocak'ta sol dizinden geçirdiği ameliyattan sonra tedavisinin ilk sürecini iyi bir şekilde tamamladığı ve 2014 Dünya Kupası'na yetişme umudunun arttığı belirtildi.

Falcao'nun ameliyatını gerçekleştiren Portekizli doktor Jose Carlos Noronha, Kolombiyalı futbolcunun Dünya Kupası'na yetişme olasılığını yüzde 55 olarak gösterse de şu zamana kadarki tedavi sürecinin beklenenden daha iyi geçtiği ve olasılığın arttığı ifade edildi.

Falcao'nun kulübü Monaco'dan yapılan yazılı açıklamada, "Monaco kulübü ve Falcao olarak futbolcunun tedavisinde yardımcı olan başta doktor Noronha ve Porto kulübü olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Falcao, tedavisinin ilk sürecini başarıyla tamamlamıştır ve perşembe günü Madrid'e geçerek burada Monaco kulübünün çok sıkı ilişkide olduğu uzman bir klinikte rehabilitasyonuna devam edecektir" bilgisine yer verildi.

Falcao, 22 Ocak'ta Fransa Kupası'nda Chasselay'a karşı oynanan maçta sol dizindeki ön bağların kopması sonucu sakatlanmıştı. Falcao çok zor da olsa Dünya Kupası'nda forma giymek için çalışırken, Kolombiya ilk maçını 14 Haziran'da Yunanistan'a karşı oynayacak. - Madrid

Kaynak: AA / Spor

Kolombiya Madrid Porto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title