Haberler

Erol Bulut'tan dikkat çeken şampiyonluk temennisi: Umarım sezon sonuna kadar namağlup gideriz

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Soyunma odasında yaptığı konuşmanın galibiyette büyük etken olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, sezon sonuna namağlup girmek ve şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Trabzonspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Sosa değişikliği hakkında konuşan Bulut, "Maça iyi başladık, baskılı başladık, pozisyonlar yakaladık ama golü yapamadık. Lemos ile Sosa arasında bir anlaşmazlık oldu, golü yedik ve dağıldık. Soyunma odasında bazı sözler söyledim ve bu takımı etkiledi. İkinci yarıda yaptığımız direkt değişiklikler etkili oldu, daha fazla hücum yapmak istedik" dedi.

"UMARIM SEZON SONUNA KADAR NAMAĞLUP GİDERİZ"

Fenerbahçe'nin geri dönüşünü de değerlendiren Bulut, "1-0 geri düştükten sonra müthiş mücadele etti oyuncularım. 1'i istedik, 2'yi attık, 2'yi istedik, 3'ü attık, 4'ü de bulabilirdik çok iyi bir geri dönüş yaptık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Oyunun gidişatı beraberlik olur, mağlubiyet de yaşanacak ama inşallah sezon sonuna dek namağlup ilerleme şansını yakalarız. Ben ve oyuncularım elinden geleni yapacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Erol Bulut Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500

Yorumlar (15)

antipatih:

bir yerden söz almış gibi konuşuyor şike sezonunda da na mağlup gitmişlerdi.

5
4
yanıtYanıtla
Kenan:

ŞİKE SEZONUNDA YENMEDİĞİMİZ KİMSE YOK KENDİNİZİ KAÇA SATTINIZ

yanıt3
yanıt2
ERGÜN K.:

İDMANLARDA KENDİNİZİ YERE ATIN HAKEME BASKI YAPIN TALİMATIMI VERİYORSUNUZ. BAKIYORUMDA FENERLİ FUTBOLCULAR NE DERSE HAKEM ONU UYGULUYOR.

2
7
yanıtYanıtla
7B:

merak etme arkanda tff hakemler olduğu sürece her yere gidersin

2
7
yanıtYanıtla
))))))))):

)))))))))))))

yanıt0
yanıt1
CARLOS:

Bu da kendini ön plana çıkarıyor. Rezil bir 11 çıkarıp sonradan düzeltti oyunu. Yarın puan kayıpları başladığı zaman sorumluluğu kabul etmez bakın görün

3
5
yanıtYanıtla
gs:

şika olmasa fener bu lig de ilk 5. e bile giremez. . . . . demedi demeyin

3
5
yanıtYanıtla
Hanzo:

Şika he mi ? Şika nedir arkadaşlar ben bu hanzonun dilinden anlamıyorum pek ?

yanıt0
yanıt1
obstinate:

alişko nasılsa başladı ağlamaya yıldızımı verin diye:))

2
4
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

SEZON BAŞINDAN BERİ ATILAN GOLLERE BAKIYORUM DA DURAN TOP VE GÖKHAN CANER BECERİLERİ HİÇ ORTADAN ORGANİZE BİR ATAK YAPAMIYORSUN. ŞUAN İÇİN TAKIMA BİR ŞEY VERDİĞİN YOK, ÖNCE KENDİNİ GELİŞTİR. ALANYASPOR SENSİZ DAHA İYİ OYNUYOR.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title