Haberler

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışma

Güncelleme:

Berlin'de oynanacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu maçı öncesi, Fenerbahçeli taraftarlar ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman arasında küfürlü tartışma yaşandı. Yunan ekibi otele giriş yaptığı sırada, otel önündeki Fenerbahçeli taraftarlar, Ataman'a "Doping yapsana, doping yapsana, Ergin Ataman, doping yapsana" tezahüratı yaptı. Ataman ise küfürle karşılık verince tansiyon yükseldi. Ataman olay sonrası yaptığı açıklamada ise Alman polisi tarafından tartaklandığını da söyledi.

Yunan basketbol ekibi Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında Berlin'de küfürlü tartışma çıktı.

Cuma günü oynanacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu maçı öncesi Fenerbahçe ve Panathinaikos ekipleri Almanya'nın başkenti Berlin'e ulaştı.

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışma

OTEL ÖNÜNDE TANSİYON YÜKSELDİ

Otele giriş yapan Panathinaikos kafilesi ile Fenerbahçeli taraftar arasında gerginlik yaşandı. Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman'ın otele girdiği sırada "Doping yapsana, doping yapsana, Ergin Ataman, doping yapsana" tezahüratı yapan Fenerbahçeli taraftarlara Ataman'dan tepki geldi.

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışma

ATAMAN İLE FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR ARASINDA KÜFÜRLÜ ATIŞMA

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar küfürlü şekilde atıştı. Ataman, otel önündeki Fenerbahçeli taraftarlara, "Has.... lan", "S.... lan" diye tepki gösterdi. Ataman, üzerine yürüyen taraftarları görünce "Where is the security?" (Güvenlik nerede?) diyerek otel görevlilerine çıkıştı.

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışma

"POLİSİN BENİ İTMESİ SONUCUNDA YERE DÜŞTÜM"

Ataman, yaşanan gergin sonrası polis tarafından da tartaklandığını belirtti. Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Konaklayacağımız otele girerken ilk önce Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradım. Daha sonra ailemle asansöre binerken bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm. Beni tartakladı. Bu olayın görüntüleri ve şahitleri var. Cumhurbaşkanlığımıza, Dışişleri Bakanlığımıza ve Berlin Büyükelçiliğimize haber verdik. Sağ olsun ilgileniyorlar. Şu an lobide bekliyoruz. Odaya çıkmamıza izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışmaErgin Ataman

BERLİN'DE KOZLARINI PAYLAŞACAKLAR

Öte yandan Berlin'de 24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Final Four'da Fenerbahçe Beko'nun rakipleri, İspanya'dan Real Madrid, Yunanistan'dan ise Panathinaikos ve Olympiakos olacak. Fenerbahçe Beko, organizasyondaki ilk maçını 24 Mayıs Cuma günü TSİ 19.00'da Ergin Ataman'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ile oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Panathinaikos Ergin Ataman Ergin Ataman Fenerbahçe Fenerbahçe Tansiyon Almanya Berlin Berlin Spor Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (7)

Mehmet Sinan Bayram:

ergin hocam seninle gurur duyoruz , fenere gereken cevabi sahada verecektir

80
128
yanıtYanıtla
FCK:

Bundaki Fener düşmanlığının kaynağını bilen var mı?

89
61
yanıtYanıtla
no NAME:

ergının degıl fenerin dusmanlıgı var her turlü fenerı yenince ezıklık duyguları one cıkıyor hazmedemıyorlar

yanıt69
yanıt54
SAVAŞ GÜNAY:

Mesele 17-18 sene önceki Efes Fb finaline dayanıyor.Efes'li bir oyuncuda doping çıkmıştı o finali Efes kazanmıştı. Ergin Ataman'da yangına körükle giden bir adam olaylar bugünlere kadar geldi Ergin hoca Fener'i Fener'de Ergin hocayı çok mağlup etmiştir. Ergin Ataman çok kibirli bir adam Beşiktaş'ta hocaydı küfür yedi Gs'de hocaydı ordada küfür yedi Fener zaten gördüğü yerde sövüyor birazda kendine sormalı

yanıt14
yanıt2
Seko:

Çirkef oldukları için olabilir mi....

yanıt2
yanıt5
Yasar Unal:

Ergin gibi fanatik ahlak yoksunu kişilere bir takımı teslim etmenin son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. Hattı zatında çalıştığı sporcu grubu da onun bu konudaki karakterini zaman zaman eleştiriyor. Şahsi kanaatim Türk vatandaşlarına karşı küfreden bu zatın Basketbol Milli Takımı başantrenörlüğünden derhal alınmasıdır. Nitekim o pozisyonda da fanatikliğini ortaya koymakta düşman gördüğü takımdan elinden geldiğince sporcu almamaya gayret etmesi ya da sporcuyu basının önüne atması gibi durumlar(Wilbekin örneğinde olduğu gibi) yaşanmaktadır. Nitekim bu durum haberlere dahi konu olmuş ve ciddi seviyede tartışılmıştır.

18
12
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

nasılsa kimse durduk yere mert hakan a küfür etmiyorsa,kimse durduk yere atamana da küfür etmiyor.

2
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title