Haberler

Derya Cebecioğlu yeniden VakıfBank'ta

Güncelleme:

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz iki sezon Sistem 9 Yeşilyurt'ta kiralık olarak forma giyen Derya Cebecioğlu'nu yeniden renklerine bağladı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz iki sezon Sistem 9 Yeşilyurt'ta kiralık olarak forma giyen Derya Cebecioğlu'nu yeniden renklerine bağladı. VakıfBank altyapısından yetişen Derya, yeni sezonda sarı-siyahlı formayı giyecek.

2020-2021 sezonunu Sultanlar Ligi ve Kupa Voley'de şampiyon, CEV Şampiyonlar Ligi'nde ise gümüş madalyayla tamamlayan VakıfBank Spor Kulübü, transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz iki sezonu kiralık olarak Sistem 9 Yeşilyurt forması giyerek geçiren 1.85 cm boyundaki smaçör Derya Cebecioğlu, iki sezonun ardından VakıfBank'a döndü. Cebecioğlu, VakıfBank formasıyla 2018-2019 sezonunda bir FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu, bir Türkiye Ligi şampiyonluğu ve bir CEV Şampiyonlar Ligi üçüncülüğü kazanmıştı.

Derya Cebecioğlu kimdir?

24 Ekim 2000 tarihinde Mersin'de doğan Derya Cebecioğlu, 14 yaşında VakıfBank altyapısında voleybola başladı. Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'nda VakıfBank ile kupaya uzanan Derya Cebecioğlu, VakıfBank Genç Takımı'yla üst üste iki kez Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Bir dönem Bahçelievler Voleybol Kulübü'nde kiralık olarak forma giyen Derya Cebecioğlu, 2014'te Küçükler Milli Takımı'yla Balkan şampiyonu olma başarısı gösterdi. U18 ve U20 Milli Takımları'nın dünya dördüncüsü olan kadrolarında yer alan Cebecioğlu, U19 Milli Takım ile Balkan Şampiyonası ikinciliği ve Avrupa Şampiyonası dördüncülüğü yaşadı. 2018 yılında VakıfBank A Takım'a yükselen Derya Cebecioğlu, sarı-siyahlı formayla bir FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu, bir Türkiye Ligi şampiyonluğu ve bir CEV Şampiyonlar Ligi üçüncülüğü kazandı. Bu başarıların ardından Sistem 9 Yeşilyurt'a kiralanan Derya Cebecioğlu, 2021 CEV Challenge Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı.

Bireysel Başarıları

2018 U20 Avrupa Şampiyonası: En İyi Smaçör

2019 U20 Dünya Şampiyonası: En Skorer Oyuncu - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeşilyurt voleybol Türkiye Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title