Haberler

Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

Güncelleme:

Seçim çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kongre üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda Galatasaray'ın kurucusu Ali Sami Yen'e yönelik küfürlü tezahürata sert çıktı. Koç, küfürlü tezahüratta bulunanlara "Ali Sami Yen'i onun içine koymanız çok büyük saygısızlık" diyerek tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe'de seçimler için geri sayım sürerken başkan Ali Koç, kongre üyeleriyle toplantılar yapmaya devam ediyor. Koç, toplantı esnasında Galatasaray'ın kurucusu Ali Sami Yen'e yönelik küfürlü tezahürata tepki gösterdi.

"ALİ SAMİ YEN'E BÜYÜK SAYGISIZLIK"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuşma yaptığı sırada kongre üyelerinin "Hakan Şükür, Arif Erdem, Ali Samiyen, Fethullah Gülen, hepsi g…" tezahüratını duyar duymaz tepkisini dile getirdi. Koç, "Hepsine katılıyorum ama Ali Sami Yen'i onun içine koymanız çok büyük saygısızlık" ifadelerini kullandı. Daha sonra tezahürat kesildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Sami Yen Stadı Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Futbol 3.Sayfa Spor Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

500

Yorumlar (22)

Ibrahim Arpaci:

Eğitim düştükçe saygısızlık her zaman karşına çıkar

378
11
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Ne güzel söyledin...

yanıt100
yanıt5
ERKAN ÜNAL:

Sen koskoca Ali Koç'sun bırak bu işleri artık,dışarıdan takıma sponsor ol,git maçları locada izle,uğraştığın işlere bak,canın sıkılıyor biliyorum olmadı git fabrikan mi yok git birinde çalış bu futbol işi seni yıpratır

198
43
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

adam ne yapsa suçlu....

yanıt28
yanıt5
Taş:

Dikkat et onunda adı Ali sonrası sami yen, Ali koç hep 3 harfli ve başka dillerden değiştirilmiş, bunların aslını bilmeyen varsa YouTube yazsın baksın, sammiyyen ve koch…

47
146
yanıtYanıtla
yanık kremi:

ne diyon la değişik?

yanıt142
yanıt16
UğuR DURAN:

GALATASARAYLIYIM. Okan'ın küfürünü kesinlikle kabu etmiyorum büyük bir terbiysizlik ama senin de küfredilen bir ortama onay vermen, Okanın yaptığı ayıptan farklı değil. Zorunuza gidiyorsa her sene Galatasaray şampiyonluğu, çekilin kardeş ligden, ne artistlik yapıyorsunuz kaç aydır.

55
62
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Kendisini ilk defa takdir ettim

76
10
yanıtYanıtla
SELÇUK GÜNDOĞDU:

Ali KOÇ farkı okadar da olsun

43
40
yanıtYanıtla
White Turk:

Ali koç farkı derken? Baktı feneri şampiyonlukşa haber yapamıyor. Provakatörlüğe benzer şeylerle haberleştiriyor. Çok farklı bu ali koç gerçekten.

yanıt10
yanıt16
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title