Haberler

Denizlispor'da 2 İmza

Denizlispor, Daha Önce Anlaşmaya Vardığı Brezilyalı Futbolcular Carlos Alberto Dos Santos Gomes ve Allyson Araujo Santos ile 3'er Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Denizlispor, daha önce anlaşmaya vardığı Brezilyalı futbolcular Carlos Alberto Dos Santos Gomes ve Allyson Araujo Santos ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

Denizlispor'da gelecek hafta olağanüstü kongreye gidecek olan yönetim, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı futbolcular Carlos Alberto Dos Santos Gomes ve Allyson Araujo Santos'u dün akşam Denizli'ye getiren Yeşil-siyahlı ekip, her iki futbolcuyla sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Asbaşkanlar Ali Alaybeyoğlu ve Akif Ercan katıldı. Brezilyalı 2 oyuncuyla daha

önce prensip anlaşmasına vardıklarını, ancak futbolcuların Denizli'ye gelişinin geç olduğunu belirten Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, "Bu transferlerle Denizlispor biraz daha güçlendi. Yeni sezonda daha iyi bir Denizlispor göreceğiz. Denizlispor layık olduğu yere gelecektir. Hayırlı olsun" dedi.

Brezilya'nın Tigres Do Brasil takımında forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Carlos Alberto Dos Santos Gomes ile Nautico Clube De Capibaribe takımında forma giyen ve daha önce de Çaykur Rizespor'da oynayan 25 yaşındaki stoper Allyson Araujo Santos, daha sonra kendilerini 3 yıllığına Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreni sonrasında Denizlispor bayrağı ile basın mensuplarına poz veren Brezilyalı oyuncuların yarın Kocaeli'ye giderek takıma katılacakları öğrenildi.

(AV-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title