Haberler

    David Villa İspanya'ya Veda Ediyor

    İspanya'nın tecrübeli golcüsü David Villa, Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bırakıyor.

    Sezon başında Barcelona #39;dan Atletico Madrid #39;e transfer olan ve burada şampiyonluk yaşayan David Villa, Brezilya 2014 Dünya Kupası #39;nın ardından milli takım kariyerine nokta koyacak.

    Channel Cuatro #39;ya konuşan Villa, quot;Veda etmeyi hiç sevmiyorum, ancak belli olduğu üzere Dünya Kupası #39;nda oynayacağım maçlar milli kariyerimdeki son maçlarım olacak. Şimdi bu turnuvadan tat almak ve İspanya #39;nın formasına bir yıldız daha takmak istiyorum. quot; ifadelerini kullandı.

    İspanyol golcü Dünya Kupası #39;nın ardından Amerika Birleşik Devletleri #39;nde forma giyecek olmasıyla ilgili olarak, quot;New York City FC #39;nin teklifini kabul etme sebeplerimden biri de hala futbol oynamayı çok istiyor olmamdır. İçimde hala futbol tutkusu var. Öyle olmasa eve dönerdim. Burada adımdan söz ettirmek istiyorum. Dünyanın bu köşesinde de adım duyulsun, insanlar ismimi konuşsun istiyorum. Burada sıkı çalışacağım ve yanımda sürekli birileri olacak. İspanya #39;daki yoğun dönemimden sonra burası bana iyi gelecek. Burada lig başlayana kadar iyi dinleneceğim ve sağlık durumum da ideal olacak. quot; diye konuştu.

    Atletico Madridli yıldızların Avrupa devleri ile anılmasını da değerlendiren Villa, quot;Atletico #39;da herkes çok mutlu. Pek çok oyuncunun takımdan ayrılacağına dair konuşmalar var, fakat Avrupa devlerinin Atleticolu oyuncuları kadrolarında görmek istemesi de çok normal. Bu gurur duyulası bir şey. Hepsinin kontratları devam ediyor ve eminim ki Atletico gelecek yıllarda da iyi futbol oynamaya devam edecektir. quot; dedi.

    David Villa, La Liga #39;da son iki sezonunda önce Barcelona ile ardından da Atletico Madrid ile şampiyonluk yaşadı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid David Villa Barcelona İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title