Haberler

Ünlü Hakem Cüneyt Çakır, Suudi Arabistan Süper Kupa Maçını Yönetecek

Güncelleme:

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, El-Hilal ile El Ittihad takımları arasında oynanacak Suudi Arabistan Süper Kupa müsabakasını yönetecek.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonunun ismen daveti, Merkez Hakem Kurulu onayı ile Cüneyt Çakır, Al-Hilal ile Al Ittihad takımları arasında oynanacak Suudi Arabistan Süper Kupa müsabakasında düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Loftus Road Stadyumunda yarın TSİ 20.30'da başlayacakAl-Hilal ile Al Ittihad karşılaşmasını yönetecek.

CÜNEYT ÇAKIR'IN YARDIMCILARI DA BELLİ OLDU

Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Suudi Arabistan Futbol Federasyonundan Muhammed Alismail olacak.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Urfalı:

Hocamıza başalar dilerim

4
0
yanıtYanıtla
Cevap:

Şu araplarda garip iki arap takımın karşılaşması ingiltere de neden yapılır ki anlamış değilim :))

4
0
yanıtYanıtla
mustafa:

Bravo Arkadaşım, Yerinde bir yorum. Suudi Arabistan prensleri, zenginleri çoğunluğu İngilterede yaşıyor. Onlar için yapılacak bir şölen sadece

yanıt1
yanıt0
genzofb:

cünoyu görüyonmula sen abaaaaaaaaa

0
1
yanıtYanıtla
dr.titanic:

oh oh hemde ne oh hadi iyisin yine cüneyt kaptın dolarları.ha birde sana deve hediye ederler adetleridir.artık deveye binermisin yoksa devemi sana bilmiyom.....

0
0
yanıtYanıtla
Haki:

Gelsin paralar

0
0
yanıtYanıtla
sinan:

sudiarabistn pkk ya 100milyon yardımetti hersey paradeyildir cüneyit cakırgiderse bu ihanettir sehitlerimi para için secer se bunu kınıyorum

0
0
yanıtYanıtla
CAPS:

hocam orada var varmı akisara kırmızı var demedim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title