Haberler

Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıldönümünde 400 sporcu mücadele etti

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunun doyasıya yaşanması için 10 farklı branşta düzenlediği spor turnuvaları tekvando ile devam etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunun doyasıya yaşanması için 10 farklı branşta düzenlediği spor turnuvaları tekvando ile devam etti. Müsabakalara, 13 ilden 400 sporcu katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümüne özel voleybol, judo, basketbol, güreş, tenis, tekvando, badminton, masa tenisi, okçuluk ve yüzme olmak üzere 10 farklı branşta düzenlediği turnuvalar devam ediyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tekvando Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Turnuvaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, ASKF Denizli Şube Başkanı Feyyaz Ceşen, davetliler, sporcular ve aileleri katıldı. Denizli, Bursa, Aydın, İzmir, İstanbul, Ankara, Kütahya, Bilecik, Uşak, Isparta, Antalya, Manisa ve Eskişehir olmak üzere toplam 13 ilden katılımın olduğu turnuvada 38 takımdan 400 sporcu mücadele etti. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvayı izleyen Başkan Zolan daha sonra dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Sporcuları ve takımları tebrik eden Başkan Osman Zolan, Denizli'de Cumhuriyet'in 100'üncü yılının coşkuyla kutlanması için birçok program düzenlediklerini bunlardan birinin de 10 farklı branşta düzenledikleri turnuva olduğunu söyledi. Şehit kanıyla sulanan bu kutsal vatanın nasıl kazanıldığının gelecek nesillere anlatılması gerektiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "100. kuruluş yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi daha nice yüzyıllara hep birlikte taşıyacağız inşallah. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza, ailelerine, antrenörlerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title