Haberler

    Çare Oğuz Kağan

    Üst üste gelen sakatlıklara Skrtel'in de eklenmesiyle planlar değişti, kadroya mecburi bir hamle geldi.

    SENAD OK

    Fenerbahçe kritik Trabzonspor deplasmanına eksiklerle gitti, özellikle savunma hattındaki sorunlar dikkat çekti. Skrtel'in zorlu maçı kaçıracak olması nedeniyle stopere Mehmet Topal geçerken, orta sahada genç yıldız Oğuz Kağan'ın ismi ilk 11'e dahil edildi.

    Fenerbahçe, kritik Trabzonspor deplasmanına önemli yıldızlarından mahrum gitti.  Sarı-lacivertli takımda arka arkaya gelen sakatlıkların yanına son olarak Martin Skrtel de eklenince tüm planları değişti.
    Buna göre geçen hafta Göztepe maçında omzu çıkan Giuliano, zorlu deplasmanda yer alamayacak. Brezilyalı futbolcunun yokluğu ile hücum planları sarsılan teknik heyette Skrtel'den gelen haber de üzüntü yarattı, savunma hattında sıkıntı çıkardı.
    Slovak stoperin yerine defansın merkezinde Mehmet Topal'ın forma giymesi bekleniyor. Mehmet Topal'ın defansa kaymasıyla orta sahada ciddi bir boşluk oluştu. Bu konu üzerinde kafa yoran teknik heyet takımın genç yıldızı Oğuz Kağan Güçtekin'i bu bölgede oynatmayı düşünüyor. 19 yaşındaki yıldız daha önce Atiker Konyaspor ile deplasmanda oynanan maçta ilk 11'de başlamıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman performansından memnun olduğu genç orta sahayı, ikinci yarı taktik değişikliğe gitmek zorunda olduğu için oyundan almıştı. Her şeye rağmen Kocaman için orta sahada M.Topal-Souza ikilisinin önemi çok büyük. Deneyimli teknik adam bu ikiliye döndükten sonra sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışına ortak oldu.

    Devre arasında yapılan kamp çalışmalarında da alternatif sistemler üzerinde duran Kocaman, üçlü savunmayı denemişti. Maç içinde ihtiyaç olması durumunda bu sisteme dönerek Topal-Souza ikilisi tekrar buluşacak. Orta sahada oynaması söz konusu olan bir başka isimse Mehmet Ekici. Ancak yıldız futbolcunun sakatlıklardan dolayı yaşadığı maç eksiği sebebiyle forma giymesi zor gözüküyor.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Mehmet Topal Fenerbahçe Oğuz Kağan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title