Haberler

    Milli Takım Teknik Direktörü Capello Rusya ile Anlaşacak

    Güncelleme:

    Rusya Spor Bakanı Mutko, Milli Takım Teknik Direktörü Capello'yu 2018 senesine kadar takımın başında tutacak yeni bir sözleşme imzalamak istiyor.

    Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello'yu 2018 senesine kadar takımın başında tutacak yeni bir sözleşme imzalamak istediklerini belirtti.

    Geçtiğimiz sene Dick Advocaat'ın yerine göreve getirilen 67 yaşındaki teknik adam, 2018 Dünya Kupası'na kadar Rusya'nın başında kalacak gibi gözüküyor.

    Resmi imzaların atılması için Capello'nun oğlunun Moskova'ya gelmesini beklediklerini kaydeden Mutko, "Şu an Rusya Futbol Federasyonu ile Capello arasında anlaşmaya varıldığını söyleyebilirim. Resmi sözleşme ne zaman imzalanır bilemem ama Dünya Kupası kuralarından sonra her şeyin resmiyete kavuşacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

    Rusya'nın Brezilya'daki Dünya Kupası'na katılmasında Capello'nun önemli katkılarının olduğunu düşünen Mutko, "Onun sayesinde bir ivme yakaladık ve bunun devamlılığını sağlamalıyız. Bu yüzden yolumuza onunla devam etmeye kararlıyız." diyerek sözlerini sonlandırdı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Rusya Federasyonu Dick Advocaat Fabio Capello Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title