Haberler

Bursaspor'da Jadson Sesleri

Güncelleme:

Bursaspor'un Brezilyalı orta saha Jadson ve Orduspor:'un sol beki Ferhat Öztorun ile temas halinde.

Sezonun ikinci yarısında takıma takviye yapmak isteyen ve ilk transferini Brezilyalı golcü Fernandao'yu renklerine katarak gerçekleştiren Bursaspor, Pablo Martin Batalla'nın yerini de yine bir Brezilyalı ile doldurmak istiyor. Yeşil beyazlıların bu bölge için transfer etmek istediği isimse özellikle Shakhtar Donetsk forması altında sergilediği performansla hafızalarda yer eden ve kariyerini ülkesinde Sao Paolo takımında sürdüren Jadson Rodrigues da Silva.

Sağ ve sol kanat ile forvet arkasında oynayabilen yıldız futbolcu menajerler aracılığıyla Yeşil Beyazlılar'a önerilirken, Bursaspor'un 30 yaşındaki oyuncuyu kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Taiwo'nun alternatifi PTT 1. Lig'den

Teknik Direktör Christoph Daum'un, takımda alternatifi bulunmayan Tawe Taiwo'nun yoğun maç programından etkilenmemesi için yönetim kurulundan istediği sol bek transferi için de harekete geçen yeşil beyazlı yöneticilerin PTT 1. Lig ekibi Orduspor'un formasını giyen Ferhat Öztorun ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Bir dönem Türk futbolunun gelecek vaat eden sol beklerinden biri olarak gösterilen Ferhat Öztorun, Galatasaray, Manisaspor ve Trabzonspor formaları da giymişti.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Ferhat Öztorun Bursaspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title