Haberler

Bursaspor'da Hedef 50. Yılında Şampiyonluk

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Evsel Yılmaz ve Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Bursaspor'u 50. Yılında Şampiyon Yapmak İçin '2013 Hareketi' Projesi Başlattıklarını Söyledi.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Evsel Yılmaz ve Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Bursaspor'u 50. yılında şampiyon yapmak için '2013 hareketi' projesi başlattıklarını söyledi.

İkinci Başkan Evsel Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Bursaspor Kulübü'nde görev yaptığım süre içinde değerli insanlarla çalıştım. Üreten ve planlayan Murat Yanıklar ile Bursaspor'un daha çok başarılı nasıl olur diye konuştuk. Bursaspor'u 50. kuruluş yıldönümünde şampiyon yapabilmek için 2013 hareketini başlattık. Bu proje hakkında herkes fikrini ve görüşünü açıklayacak" dedi.

Genel Sekreter Murat Yanıklar ise, hep birlikte Bursaspor'u nasıl daha ileriye götürebilecekleri hakkında düşündüklerini ifade ederek, "Bursaspor için sadece yönetim içinde değil, yönetim dışından da neler yapılabilir olduğunu göstermek. Bursaspor'u nasıl daha iyi noktalara taşıyabilmek için böyle bir proje oluşturduk. 2013 hareketi projesinde tüm kaynağımızı kendimiz sağlayacağız. Bunun için araştırma ve geliştirme Ar-Ge projesi kurduk. 50. yılında Bursaspor'u daha ileriye taşımak ve ortaya bir model

kurmak istiyoruz. Bu 2013 hareketinde tüm Bursalıların ve Bursasporlular'ın hayallerine ihtiyacımız var. Şimdiye kadar hep bir hedefler konuldu. Ancak bu hedeflerin altı boş bırakıldı. Futbol dünyasındaki uzman kişilerle bir çalışma yapacağız. Kulübün gelirini de 3-4 kat daha artıracağız. Mesut Mestan başkan olduğu takdirde de yönetim listesinde bulunan Evsel Yılmaz da bu projenin takipçisi olacak" ifadelerini kullandı.

(EV-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title