Haberler

Bursaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları başladı -

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında, sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında, sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda yapılan Eskişehirspor maçında forma giyen futbolcular salonda, diğer oyuncular ise sahada çalıştı.

İzinli olan Volkan Şen ile sakatlığı bulunan Ethem Ercan Pülgir'in katılmadığı antrenmanda gerçekleştirilen çift kale maçta, Ozan İpek ile yeni transferler Sercan Yıldırım ve Bekir Yılmaz'ın performansı teknik heyeti memnun etti.

Bu arada, dün akşam ki karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan ve hastanede kontrolden geçirilen genç savunma oyuncusu Serdar Aziz'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Takımdan ayrı koşu yapan Serdar Aziz'in, 25 Ocak Cumartesi oynanacak Eskişehirspor maçında forma giyebileceği belirtildi.

Yeşil-beyazlı ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

- Aydın Yılmaz'a geçmiş olsun mesajı

Öte yandan Bursaspor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Elazığspor ile oynanan maçta sakatlanan Galatasaray'ın milli oyuncusu Aydın Yılmaz için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kulübün resmi internet sitesinde, "Geçmiş Olsun Aydın Yılmaz" başlığıyla yayınlanan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübünün profesyonel futbolcusu Aydın Yılmaz'ın dün akşam oynanan Elazığspor maçında geçirmiş olduğu talihsiz sakatlık hepimizi derinden üzmüştür. Bursaspor Kulübü olarak Aydın Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sahalara dönmesini diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Aydın Yılmaz Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title